FOTBAL  »  Superliga  »  ŞI-A PRELUNGIT CONTRACTUL

1.000.000 de euro pentru Ando

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 martie 2008 00:00

Şefii liderului au anunţat ieri că Andone a semnat prelungirea contractului pînă în 2010, urmînd să fie cel mai bine plătit antrenor din Liga I

Ioan Andone continuă la CFR şi dacă ratează titlul! Conducătorii clujenilor au anunţat ieri că i-au prelungit cu încă doi ani contractul lui Ando, scadent în această vară. Tehnicianul va încasa aproape un milion de euro în următoarele două sezoane cu tot cu bonusurile pentru cîştigarea campionatului. Şefii lui CFR au convocat ieri o şedinţă de urgenţă, la finalul căreia l-au chemat pe antrenorul de 48 de ani pentru a semna noul angajament.

Şefii liderului au anunţat ieri că Andone a semnat prelungirea contractului pînă în 2010, urmînd să fie cel mai bine plătit antrenor din Liga I

Ioan Andone continuă la CFR şi dacă ratează titlul! Conducătorii clujenilor au anunţat ieri că i-au prelungit cu încă doi ani contractul lui Ando, scadent în această vară. Tehnicianul va încasa aproape un milion de euro în următoarele două sezoane cu tot cu bonusurile pentru cîştigarea campionatului. Şefii lui CFR au convocat ieri o şedinţă de urgenţă, la finalul căreia l-au chemat pe antrenorul de 48 de ani pentru a semna noul angajament.

Patronul Arpad Paszkany a dat asigurări că mişcarea nu e una artificială menită să ţină la distanţă orice speculaţie asupra viitorului băncii tehnice. "Nu e o chestie făcută de ochii presei. Andone va fi antrenorul nostru pînă în 2010. Are un contract beton. Dinamo poate să-l dorească mult şi bine de acum încolo. Sînt sigur că şi-l vor dori şi mai tare după meciul de duminică", a declarat Paszkany la Ştirile Sportive ale Antenei 1. Preşedintele Iuliu Mureşan a completat: "Am dorit să dăm un semnal de responsabilitate şi stabilitate. În noul contract e o clauză conform căreia angajamentul lui Andone se poate prelungi şi după 2010".

"Dacă domnul Paszkany zice c-am semnat, înseamnă că aşa e. Aş vrea să vă arăt contractul, dar n-am voie"

Ioan Andone

Citește și:
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Ce au remarcat nemții la noile Dacia: „De la «căruța Carpaților», la...”
Noutati auto
Ce au remarcat nemții la noile Dacia: „De la «căruța Carpaților», la...”
De necrezut unde ar putea ajunge Murgia, la un an de când Dinamo, Rapid și FCSB se băteau pe el!
Liga 2
De necrezut unde ar putea ajunge Murgia, la un an de când Dinamo, Rapid și FCSB se băteau pe el!
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Profit.ro
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Comentarii (18)
 •  26 Martie 2008, 21:40

Sa fie primit!! mai bine ne ducem cu toti o saptamana la mare sa ne relaxam de banii astia ////w ww.thetis.ro Cazare in Mamaia la cele mai bune preturi!!

•  26 Martie 2008, 14:23

Dupa meciul cu Dinamo, Andone isi va da demisia sau va fi dat afara...! Cfr-ul sa faca poze cu clasamentul ca de duminica se schimba...!!! La revedere pa...!, Totul s-a terminat , chiar si speranta aia ultima...

•  26 Martie 2008, 11:33

pina acum mutarile sefilor de la CFR au fost cistigatoare. Daca si dupa capitolul asta Cfr-ul va juca mai bine si va ajunge campioana atunci recunosc ca sint cea mai buna conducere de la noi. Spun asta pt. ca renuntarea la Bergodi eu am considerat-o ca greseala. Absenta lui Didi a facut pina acum diferenta fata de tur.Solutia ar fi (parerea mea) sa se insiste mai mult pe axul central (ceea ce facea Didi) a.i. sa ramina flancurile mai libere pt. incursiunile lui Semedo,Culio si Durbarbier

Vezi toate comentariile (18)
Comentează