LIGA 1   •   

STEAUA - KUBAN KRASNODAR 3-0

1-4 vs. Chiajna, 3-0 vs. Kuban » Duckadam explică diferenţele dintre cele două rezultate

05 Februarie 2012 22:24

Steaua a învins cu 3-0 pe Kuban Krasnodar

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre succesul "roş-albaştrilor" în faţa ruşilor de la Kuban Krasnodar, venit la o zi distanţă faţă de eşecul cu Concordia Chiajna, 1-4.

"Cu Chiajna am rodat tot lotul, au evoluat jucători pe unele posturi pe care nu au mai făcut-o. Mă bucur că am cîştigat, am făcut un joc bun. Sper să facem acelaşi joc bun şi cu Twente.

Din păcate, Latovlevici are o mică durere inghinală. Din acest motiv nu a jucat nici un meci de pregătire. Probabil că soluţia va rămîne Brandan. Vlad Chiricheş a avut o indigestie, i-a fost rău, nu se pune problema de accidentare la el.

Astăzi Tătăruşanu a apărat un penalty, mă bucur pentru el. A greşit în meciul trecut în care a apărat, asta e, se mai întîmplă.

Ne dă moral această victorie pentru următoarea partidă amicală şi, sigur, gîndurile noastre zboară la meciul cu Twente, de pe 16 februarie", a spus Helmuth Duckadam la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Citeşte aici mai multe detalii despre Steaua - Kuban Krasnodar 3-0 şi vezi o galerie foto!

Comentarii (3)
biancorossi  (12812 comentarii)
Postat de forumeer pe 05 Februarie 2012, 22:38
Si nu numai ca au jucat pe alte posturi, dar ieri a jucat echipa a 3-a, cu Rosu, Ciuculescu, Lupu si alti cativa jucatori care n-au confirmat si nici nu stiu daca vor confirma vreodata precum Radut, Balan, Mihai Costea(intr-o masura mai mica Mihai) etc...
tot nu e o scuza.
daca si-o lua dinamo in halul ala erau 20.000 de comm de 'felicitari"...
06 Februarie 2012, 01:14   •   Comenteaza
ravanelly  (1128 comentarii)
forza steaua
05 Februarie 2012, 23:39   •   Comenteaza
forumeer  (2153 comentarii)
Si nu numai ca au jucat pe alte posturi, dar ieri a jucat echipa a 3-a, cu Rosu, Ciuculescu, Lupu si alti cativa jucatori care n-au confirmat si nici nu stiu daca vor confirma vreodata precum Radut, Balan, Mihai Costea(intr-o masura mai mica Mihai) etc...
05 Februarie 2012, 22:38   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700

Vila in Popesti-Leordeni Vila in Popesti-Leordeni
125.000 EU
Popesti-Leordeni , SC: 160 mp
Suprafata utila: 140 mp
3 camere

Alte Oferte

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime!
Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de [...]

DarkOrbit

Fii un pilot de elita!
DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de [...]

Seafight

Stapaneste cele 7 mari!
Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, [...]
Un serviciu oferit de
Angajam Fete
salon masaj angajeaza fete cu sau fara experienta, posibilitate cazare, comision 50%, aspect fizic placut
Constanta/Constanta - pret 1.000,00 EUR
servicii colaborator devize licitatii oferte constructii
Intocmesc devize pentru licitatii lucrari constructii, deviz conf HG28/2008 formulare F1 - F6, oferte, situatii de lucrari rapoarte electronic sau tiparit; consultanta aprovizionare si contractare. ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 0,50 EUR
CERTIFICAT ENERGETIC
Auditor energetic cladiri si apartamente:Bacau, Onesti, Tg. Ocna, Slanic Moldova, Adjud, Comanesti, Moinesti. Receptie cladiri noi, vanzare / cumparare, inchiriere, programul "Prima Casa". Oferim ...
Bacau/Bacau - pret 1,00 RON
VAND MINI FERMA PERIS
TEREN DE VANZARE IN COMUNA PERIS CU MULTE ANIMALE CU POSIBILITATE DE FERMA AGRICOLA DAR SI POSIBILITATE DE CONSTRUCTIE CASA!MULTE UTILITATTI, ZONA FOARTE LINISTITA!(4000 m2 teren intravilan + animale ...
Ilfov/Peris - pret 1,00 RON
VIND CIINE CIOBANESC CAUCAZIAN
CATEL CIOBANESC COUCAZIAN virstra 8 luni jiumate
Alba/Aiud - pret 300,00 EUR
Loading from
Andra: „Am ispite nevinovate, de femeie!”

Andra: „Am ispite nevinovate, de femeie!”

E tanara, e frumoasa si e apreciata. Dar e si sotie, si mama si stie foarte bine sa impace cariera cu viata de familie. Andra canta foarte bine, dar uraste aspiratorul.Cu atatea proiecte, muzicale si de televiziune, mai ai timp si pentru a fi sotie [...]
AP: "Zaleilah" celor de la Mandinga, un talmeş-balmes global, frenezie ţigănească, cimpoaie şi trompete cubaneze (VIDEO)

AP: "Zaleilah" celor de la Mandinga, un talmeş-balmes global, frenezie ţigănească, cimpoaie şi trompete cubaneze (VIDEO)

Associated Press face o scurtă prezentare a participanţilor favoriţi la Eurovision 2012. Printre aceştia şi trupa Mandinga, a cărei voce feminină este "înfocata" Elena Ionescu. Potrivit jurnaliştilor de la AP, prin melodia pe care o interpretează, [...]
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V