LIGA 1   •   

OŢELUL - STEAUA 2-0

10.000 de voturi, un singur verdict: "Lăcătuş trebuie să plece!" / Tu ce îţi doreşti?

18 Octombrie 2008

gp  ( comentarii)
Ca sa fii antrenor mare trebuie sa ai caracter , sa studiezi , sa muncesti mult ... Lacatus indeplineste doar ultima cerinta . Uitati-va ce antrenori sunt in Europa si apoi mai discutam , Lacatus atata poate , ca sa joci fotbal mare nu-ti trebuie f. multe calitati , ca sa fii antrenor mare e mai greu ...
20 Octombrie 2008, 10:55   •   Comenteaza
dan  ( comentarii)
toate astea sunt numai minari ale gazetei ,lasatil pe laca in pace ,si voi care ati votat sunteti penibil nu va dati seama ca este o conspiratie in potriva stelei ,tare usor mai sunteti manipulati
20 Octombrie 2008, 09:36   •   Comenteaza
soso stelistu  ( comentarii)
sa vina Andone!!
19 Octombrie 2008, 20:02   •   Comenteaza
mircea  ( comentarii)
Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!Pleaca Lacatus!
19 Octombrie 2008, 14:10   •   Comenteaza
cristi  ( comentarii)
m-am saturat ca Steaua echipa mea de suflet sa fie umilita de echipe de doi lei ,m-am saturat de patronul asta analfabet sa faca o echipa cu adevarat mare cum se lauda de cativa ani ,m-am saturat de tot ce se intampla la Steaua.Lacatus a fost un mare jucator ,dar din pacate este un antrenor mic de tot si ar trebui sa-si dea demisia cat mai urgent.DEMISIA
19 Octombrie 2008, 12:46   •   Comenteaza
Condescu  ( comentarii)
Atata timp cat patronul isi impune propria "tactica" daca stie ce inseamna asta ,la echipa ,nimeni in Ghencea nu va face performanta ,nici un antrenor nu va fi lasat sa-si faca treaba pt care a fost platit ,incet incet ,comunismul pentru care s-a luptat in '89 s-a instaurat in Ghencea .Pacat ... noi suporterii suferim pentru fitzele unei persoane care oricum nu a investit in echipa si decat a incercat sa-si scoata un profit cat mai mare .
19 Octombrie 2008, 12:24   •   Comenteaza
yo  ( comentarii)
NIMIC,in afara de figurile jucatorilor care acuma is prea plini de bani pt Romania si se cred VIP-uri.Lasa ca Lacatus e bun toata lumea critica.Cand ne-am calificat cu Galata ,ooooo cea mai buna tactica etc..banii vin jucatorii numai figuri(umbla numai in besini si alte comentarii)
suntem pe locul 2 ce-i asa rau,ca nu avem varf hotarat sa rupa plasa e alta treaba.da o caraim asa pana la retur si e bine.Nu-i stres.acuma daca jucatorii o sa fie atinsi la buzunare o sa joace sigur.Ei numa asa stiu
19 Octombrie 2008, 11:53   •   Comenteaza
yo  ( comentarii)
NIMIC,in afara de figurile jucatorilor care acuma is prea plini de bani pt Romania si se cred VIP-uri.Lasa ca Lacatus e bun toata lumea critica.Cand ne-am calificat cu Galata ,ooooo cea mai buna tactica etc..banii vin jucatorii numai figuri(umbla numai in besini si alte comentarii)
suntem pe locul 2 ce-i asa rau,ca nu avem varf hotarat sa rupa plasa e alta treaba.da o caraim asa pana la retur si e bine.Nu-i stres.acuma daca jucatorii o sa fie atinsi la buzunare o sa joace sigur.Ei numa asa stiu
19 Octombrie 2008, 11:52   •   Comenteaza
yo  ( comentarii)
yo  ( comentarii)
Milan  ( comentarii)
steaua = echipa ce distruge antrenori... CIOBANU' DE JIJI STIE cum e asta cu antrenoratul
19 Octombrie 2008, 08:26   •   Comenteaza
cidustelistu  ( comentarii)
domne sant stelist de 22 de ani dar tare mi-e teama pentru viitorul stelei. ceea ce o mai tine pe steaua in picioare este palmaresul ei si milioanele de fani...si nu banii lui becali si nici falsele vedete nascute peste noapte doar poate le vinde mai scump...dar pana cand mai merge toata tarasenia asta? e negru viitorul stelei...
19 Octombrie 2008, 04:36   •   Comenteaza
1986  ( comentarii)
Bai voi sunteti normali?! Va uitati in gura p r ostilor de ziaristi? In alea 5 meciuri sunt doua egaluri in deplasare cu CFR si Fiorentina! Era mai bine sa pierdem la CFR ca Dinamu ? Sau sa mancam bataie la Fiorentina?
Nu aveti simtul realitatii! Cand Lacatus a preluat Steaua anul trecut in situatia dezastruoasa in care era si a dus-o in lupta pentru titlu, iar anul asta a dus-o in CL eliminand Galata, v-a placut?
P r osti sunteti fratilor, multi, dar p r osti!
19 Octombrie 2008, 01:25   •   Comenteaza
nuconteaza  ( comentarii)
da cand o eliminat lacatus pe galata o fo bine nu ?
mentalitate de romani....
19 Octombrie 2008, 00:47   •   Comenteaza
PACALA  ( comentarii)
Nu va mai pacaliti singuri.De doi ani nu jucam nimic.Invingem prin min.90 si luam trei puncte.Cat ii trebuie lui Lacatus sa faca echipa?Altii antreneaza echipe un an si au luat campionatu' vezi andone la cluj sau rednic la javre.Noua ne trebuie 10 ani si bani plimbati pe la alte echipe sa avem o sansa .DESCHIDETI OCHII, NU VA COMPLACETI IN UMILINTA DOAR DE DRAGUL CELOR 10 CAMPIONATE CASTIGATE DE LACATUS.CE VA FACE SA CREDETI CA JOCUL SE VA SCHIMBA IN BINE, CA VOM BATE IN C.L.?NU E NICI UN SEMN
19 Octombrie 2008, 00:37   •   Comenteaza
fotbal   ( comentarii)
cand mancam noi bataie iei stau bine mersi si beau si manaca si isi iau euroi si noi lu am vanatai ..si le mai dam si banii pt biletele de meci ...nu stiu fotbal.. mai bine jucam noi suporteri meciurile lor ca sigur le vom castiga ...si ii adugem lui becali euroi mau multi ...iar noi oare ce bilete gratis
19 Octombrie 2008, 00:25   •   Comenteaza
fotbal   ( comentarii)
de ce sa plece ...?nu atrenorul este de vina fotbalisti au prea multe basini in cap .....sa ii puna cineva putin la respect sa nu le mai dea asa multi banii.....ca sunt alti baieti tineri care au joaca mai bine fotbal ....deja fotbalul a ajuns sa fie o gluma si sa joace niste vagabonti,isi bat joc de fotbal si de echipa la care sunt...may suporteri ia mai lasati sa joace singuri fara noi ....ca le dam banii cand mergem acolo si ce primim 0 nimic nici un rezultat..ca noi facem fotbalul....
19 Octombrie 2008, 00:18   •   Comenteaza
Sorin  ( comentarii)
Imi doresc sa se dizolve steaua si sa ajunga becali sa cerseasca la metrou.
18 Octombrie 2008, 23:58   •   Comenteaza
protasov  ( comentarii)
PLEACA ! DEMISIA ! SA VINA PROTASOV !!!!
18 Octombrie 2008, 23:47   •   Comenteaza
alunelu  ( comentarii)
Laca ne face de ris, jucam ca niste papagali, si mincam bataie de la echipe de 2 lei
18 Octombrie 2008, 23:42   •   Comenteaza
«
1
...
»
Comentează
Număr de caractere rămase: 700

Fii prietenul nostru pe Facebook
Vila in Popesti-Leordeni Vila in Popesti-Leordeni
125.000 EU
Popesti-Leordeni , SC: 160 mp
Suprafata utila: 140 mp