FOTBAL  »  Superliga  »  MIDDLE

12 ani de la Middlesbrough - Steaua 4-2 » Mărturie dureroasă a unui jucător: "La pauză, Goian m-a întrebat dacă ne luăm apartament în zonă bună"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 23:18

Vineri, 27 aprilie, s-au împlinit 12 ani de la una dintre cele mai dureroase înfrângeri din istoria recentă a fotbalului românesc: Steaua pierdea dramatic returul cu Middlebrough din semifinalele Cupei UEFA, 2-4, în ciuda faptului că roș-albaștrii au condus cu 2-0. 

Florin Lovin, titular în partida retur, a rememorat câteva momente trăite înainte și la finalul înfrângerii din Anglia. 

"Eu am avut puțin noroc cu Boro, titular era Sorin Paraschiv, dar a fost suspendat. Probabil ne calificam dacă juca el.

A fost un carusel de emoții, culminat cu golul patru primit în prelungiri. Fiecare dintre noi putea face mai mult, dar nu s-a putut. Pur și simplu stăteam și ne uitam unii la alții și nu puteam vorbi. După acest meci, absolut nimeni nu avea curajul să scoată un cuvânt.

Un succes atunci cu Middlesbrough era sinonim cu salariul nostru pe un an sau doi ani de zile. Prima era foarte mare. La pauză, Dorin Goian a venit la mine și mi-a spus: «Ne luăm apartament în zonă bună, nu?"», a spus Lovin, într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro.

După 1-0 la București, Steaua s-a prăbușit în returul semifinalei Cupei UEFA cu Middlesbrough, pierzând cu 2-4 deși a condus cu 2-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Aprilie 2018, 23:12
Postat de cris4co pe 28 Aprilie 2018, 15:46

Steaua e moarta si acum...io ai duc mereu flori si lumanari...vesnica ei pomenire!

vorbesti de clubul tau rapid,e decedat suta in mie ,declarat de judecatori,faliment total,nici dupa ce ati murit nu va mai vindecati de suferinta de atunci,steaua exista si culege laurii unui nou titlu,uita te si plangi maine seara

cris4co
cris4co  •  28 Aprilie 2018, 15:46

Steaua e moarta si acum...io ai duc mereu flori si lumanari...vesnica ei pomenire!

weissburgund
weissburgund  •  28 Aprilie 2018, 12:01

I loveeee youuuuuu broooooooooooooooough. Salutări părinților lui Florin ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează