FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

13 ȚINTE » Becali a anunțat jucătorii pe care îi vînează în iarnă. Cum ar putea putea arăta Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 12:40

Gigi Becali s-a lăudat că îi va face echipă de UCL lui Mirel Rădoi, însă primele mutări importante vin la începutul mandatului lui Reghe. 

Astăzi, patronul Stelei speră să-l numească oficial în funcția de antrenor principal pe Laurențiu Reghecampf și a vorbit despre jucătorii pe care îi dorește la formația roș-albastră.

"Nu cred că Marica va veni la Steaua. Îl vreau pe Zoubir şi îl iau. Mirel l-a văzut, Reghe nu-l va refuza. Craiova vrea 2 milioane pe Ivan, am vorbit cu ei. E enorm. Îi mai voiam şi pe Bancu şi Mateiu.

Mi-a spus Rotaru de la Craiova că a încercat cineva să-l ia pe Ivan cu 250.000 de euro. El i-a spus să mai adauge un zero. I-aş vrea şi pe Budescu, Enache, Alibec şi Junior Morais. Ăştia sînt jucătorii care îmi plac.

Bourceanu va veni cu siguranţă, aşa mi-a spus Reghe. Şi Pintilii e posibil să revină, mi-a spus că dacă îşi rezolvă situaţia revine la noi. Și pe Sînmărtean îl vreau la vară dacă rămîne liber", a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Pe lîngă cei enumerați, Becali spune că a rezolvat deja transferul polonezului Celeban și Reghe îl dorește în continuare pe Marica, deși șanse sînt mici ca transferul să se realizeze.

Cum ar arăta Steaua dacă Gigi ar reuși să-i ia pe toți:

Niță - Celeban, Varela, Toșca, Junior Morais (Bancu) - Bourceanu (Mateiu), Pintilii (Zoubir) - Chipciu (Enache), Sînmărtean, Budescu - Marica (Alibec, Ivan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
reddogsv.
reddogsv.  •  05 Decembrie 2015, 00:47

Si mie imi plac Messi,Ronaldo,Neymar si Suarez dar din pacate raman doar cu placutu nu cu si luatul la echipa mea favorita. Gigi vorbeste doar ca sa nu adoarma.

zecs93
zecs93  •  05 Decembrie 2015, 00:42

ci0benu a mancat branza mucegaita de viseaza jucatorii aia ??

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  03 Decembrie 2015, 20:23

In timpul Marelui Crah din 1029-1933 miliardarii ajunsi peste noapte faliti se imbracau elegant, veneau la firma,i urcau la etajul 50 unde era sala de consiliu, isi beau ultima cafea si apoi deschideau larg geamul. Isi aranjau nodul la cravata ca sa arate impecabil si-si dadeau drumul in gol. Cam asa e si cu oierul, cand Dumnezeu vrea sa-l piarda pe careva mai inati ii ia mintile. In afara de voi, ziaristi de doi lei, nimeni nu mai poate fi pacalit de saltimbancul asta.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează