FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

22 februarie, zi neagră în istoria recentă a Stelei! În urmă cu fix un an pierdea cu Rapid pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 14:40

Steaua a cedat surprinzător în fața celor de la FC Voluntari în a doua etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 1-3. Înfrângerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât fotbaliștii împrumutați de ilfoveni de la campioana României nu au fost în lot.

22 februarie tinde să devină o zi neagră în istoria recentă a Stelei. Dacă pe 21 a câștigat cu Ajax, iar pe 24 cu Valencia, pe 22 campioana a pierdut anul trecut și cu Rapid.

Și atunci diferența dintre cele două era uriașă, însă Steaua s-a făcut de râs. În urmă cu fix un an campioana pierdea pe Ghencea cu Rapid, scor 0-1 și toți își puneau întrebarea dacă Steaua mai e echipa din prima parte a campionatului.

S-a dovedit a fi mult mai slabă, însă în cele din urmă a câștigat titlul cu mari emoții, în ultima etapă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează