FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 declarații tari ale lui MM Stoica: cine e noul Ionuț Lupescu, ce stelist vede la Mondial și care e pariul lui

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 15:25

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre jucătorii săi și a evidențiat trei jucători, Planici, Nedelcu și Daniel Benzar, pe care i-a lăudat.

"Pe Planici aştept să-l văd în lotul Serbiei la Campionatul Mondial din 2018. Nu are cum, e prea bun. Este de departe cel mai complet fundaş central pe care l-am avut în toată cariera mea. Are viteză, talie, e inteligent și pasează vertical. Nu văd niciun defect la el.

Dragoș Nedelcu are calităţi să ajungă un jucător mare. Vede foarte bine jocul, un băiat echilibrat, e o achiziţie bună. Ca profil, este ceva din Busquets, deşi Busquets pasează scurt. Nu e noul Gică Popescu. Hai să spunem că e ca Lupescu. Nedelcu se apropie de Lupescu, discutând ca profil de jucător. E inteligent, ştie să acopere spaţiile și pasează bine.

Pe Daniel Benzar l-aş propune ca pe un pariu al meu personal. Dacă el ar fi jucat titular meci de meci la noi, cum joacă Moruţan la Botoşani, ar fi fost golgheterul campionatului. Are 14 goluri marcate la echipa a doua. E jucător care dă o puzderie goluri la fiecare antrenament. Da, fizicul poate nu-l recomandă, dar este marcator pur sânge. Sper să-l văd mereu, măcar pe bancă", a spus MM Stoica pentru Fanatik.

"Filip e prea cuminte, tot timpul. Aş vrea să-şi mai schimbe freza aia de inginer. Acum a venit cu ceva care semăna cu un cozonac şi cu o tăietură în lateral. S-a enervat acum două zile la antrenament, ceea ce e bine. L-a enervat «Bizonul»Nu am crezut că pe Filip îl poate enerva cineva" Mihai Stoica

Citește și: Dezvăluiri din vestiarul FCSB » MM spune cum se implică Gigi Becali în alcătuirea echipei: "Asta zice! Ce e așa grav?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
roadghost
roadghost  •  17 Noiembrie 2017, 22:07
Postat de mioriticul pe 17 Noiembrie 2017, 22:05

Ba nene moderatorule, acum ai sters di motivul pentru cele 3 stelute acordate. Sa stii ca am ce arata CNAului.

Nu am inteles inca exact ce reguli se aplica la cenzura, am din ce in ce mai mult impresia ca e totul la latitudinea moderatorului de serviciu...si evident va depinde de antipatiile acestuia...ce sa mai, profesionisti in toata regula, e tragic sa vezi ca multe din comentariile de aici sunt mult mai funny si mai coerente decat multe dintre articole

mioriticul
mioriticul  •  17 Noiembrie 2017, 22:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ba nene moderatorule, acum ai sters di motivul pentru cele 3 stelute acordate. Sa stii ca am ce arata CNAului.

mioriticul
mioriticul  •  17 Noiembrie 2017, 21:41
Postat de mioriticul pe 17 Noiembrie 2017, 21:37

***

Eu imi iubesc sotul! Si-mi fac si screenshot ca sa se vada ce considersti voi vulgar si jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează