FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

3 înlocuitori pentru Anton » Ce soluții are Andone pentru mijlocul lui Dinamo + Cine se luptă pentru banderolă

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 14:38

Dinamo a renunțat astăzi la Paul Anton, căpitanul echipei, care s-a transferat la Getafe. Vezi detalii!

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, are acum misiunea de a găsi un înlocuitor pentru mijlocașul de 25 de ani. "Fălcosul" trebuie să identifice varianta perfectă pentru a acoperi golul rămas la mijlocul terenului, dar trebuie să aleagă și cine va prelua banderola de căpitan.

Astfel, lângă Azer Busuladzici și Antun Palici, poate apărea Dan Nistor. Mijlocașul și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract și deja și-a dat acordul pentru a veni la formația alb-roșie, după ce va rezolva cu Pandurii.

Nistor, 28 de ani, este unul dintre cei mai experimentați mijlocași din Liga 1. Acesta a bifat 177 de partide în prima ligă, marcând 12 goluri. Mijlocașul s-a remarcat grație paselor de gol pe care le oferă, având 29 de assist-uri.

Dacă transferul lui Nistor nu se face, Andone se poate orienta spre jucători din propria curte. Ionuț Șerban, 20 de ani, este jucătorul pe care Ionuț Negoiță îl vrea în primul "11" și ar putea fi o soluție. În plus și Andrei Tîrcoveanu, 19 ani, poate deveni titular, fiind considerat unul dintre cei mai talentați tineri dinamoviști.

luptă pentru banderolă

Acum, Ioan Andone va trebui să numească și un alt căpitan. Astfel, trei jucători se vor lupta pentru banderolă.

Dorin Rotariu, 20 de ani, este vedeta echipei și viitorul jucător de export, poate fi unul dintre candidați. Vali Lazăr, 26 de ani, este jucătorul preferat al lui Andone și ar putea fi numit căpitan pentru restul sezonului.

Și Steliano Filip ar putea emite pretenții. Jucătorul de  22 de ani este unul dintre cei mai vechi din lot, internațional, a mai cerut banderola și în sezonul trecut, dar a pierdut lupta cu Anton.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2016, 00:48

Te-ai descalificat din start din competitie daca poti spune ca serban nulitatea sau nedelcearu zapacitu fara creier il pot inlocui cu succes pe anton, sa speram ca vine nistor ca altfel e deranj mare acolo, pana acum nustiu ce au vazut toti in busuladzic dar pe mine nu ma impresionat, mai are mult de mancat, o sa-l mai vad in etapele urmatoare si dupaia o sa va zic daca merita sau nu la Dinamo !!!

1745flo
1745flo  •  28 Iulie 2016, 22:13
Postat de valii_sv pe 28 Iulie 2016, 18:49

Nistor ar fii un transfer excelent dar parerea mea e ca ar trebuii folosit Serban sau Tarcoveanu pe postul lui Anton ! Doi tineri foarte buni dar trebuie folositi pentru a prinde experienta !

Oricare dintre cei doi va fi mai eficient decat proaspatul plecat!

1745flo
1745flo  •  28 Iulie 2016, 22:11
Postat de Emanuel Alexandru pe 28 Iulie 2016, 15:24

Prietene ce-ai fumat? Serban e fotbalist cum sunt eu alpinist ..Ala in afara de cotonogi si a incerca sa ia rosu cat de des poate..n-are nicio treaba cu sportul asta..Nu stiu ce tot incearca astia atat cu el.. el e VARZA... zero treaba cu fotbalul.. Nu ca Anton ar fi fost vedeta echipei sau vreun jucator exceptional ..dar era unul cu experienta in limita normalului..si l-au dat intr-adevar la pret de seminte..daca vine Nistor e ok.. Dar cu tentativa asta de Serban ..ce naiba va trebuie 3 perechi de ochelari sa vedeti ca n-are nicio treaba cu fotbalul?

Anton nici atat n-are treaba cu fotbalul! Ma bucur ca l-au dat, nu m-a impresionat decat cu mediocritatea!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează