FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 întrebări cheie legate de noul transfer plănuit de Steaua » Ce afacere face Becali cu el?

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 12:04

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Ciprian Deac negociează cu Steaua pentru a se transfera la formația roș-albastră.

Mutarea lui Deac la Steaua surprinde, având în vedere că mijlocașul de 31 de ani nu a impresionat în acest sezon.

GSP.RO pune 3 întrebări esențiale legate de mutarea lui Deac la Steaua:

1. Ce afacere face Steaua cu Deac?

Cel mai probabil, Deac, care mai are contract cu CFR pe încă un an, ar ajunge la Steaua pe o sumă mică de transfer. Totuși, mutarea surprinde, având în vedere ultimele transferuri făcute la echipa roș-albastră.

Becali a adus jucători tineri, de perspectivă, sau nume importante, pe care îi vinde pentru un profit impresionant. La 31 de ani, este greu de crezut că Deac va mai prinde un transfer în străinătate și îi va aduce profit lui Becali.

2. Poate face față la antrenamentele lui Reghe?

Reghe este cunoscut că pune mare accent pe partea fizică. Astfel, la Steaua, Deac ar trebui să facă față unor antrenamente extrem de dure, iar jocul și randamentul său ar putea avea de suferit, mai ales pentru că, de-a lungul anilor, a fost afectat de mai multe accidentări.

3. Unde va juca?

La 31 de ani, Deac nu pare a fi genul de jucător care să va impune în primul "11" la Steaua.  Reghe îi are în linia din spatele atacantului pe Jakolis, Fl. Tănase și De Amorim, iar în centru mai pot juca și Alibec și Achim, deci poziția pare mai mult decât acoperită.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
breitner
breitner  •  16 Martie 2017, 19:30

Cum nu mai "poarta" valize, transfera cate un jucator in contul punctelor!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Martie 2017, 14:29

Deac? Nici ca gluma nu e bun zvonul asta...

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Martie 2017, 14:00

Deac este peste tot ce aveti voi la Steaua. O surpriza placuta ,Ov Popescu.In rest ,bate vantul.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează