FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 jucători de la FCSB au fost cei mai slabi de pe teren în meciul cu Astra! Cum s-au descurcat Nedelcu și Benzar

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 09:22

FCSB a terminat la egalitate, 1-1 cu Astra, după un meci slab făcut de formația antrenată de Nicolae Dică.

Echipa roș-albastră a fost din nou salvată de Harlem Gnohere, atacantul francez marcând singurul gol al steliștilor. Vârful a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB, primind nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Aflat probabil la ultimul meci la FCSB, fiind la un pas de transfer în Cipru, De Amorim a fost printre cei mai slabi jucători de pe teren, fiind notat cu 4. Aceeași notă au primit-o Golofca și Dennis Man, cei trei având un joc dezamăgitor.

Romario Benzar a primit nota 6, în timp ce Dragoș Nedelcu a fost notat cu 5.

Cei mai buni jucători de la Astra au fost Polczak, Moise și Al. Ioniță II, aceștia primind 7. Nicolae Dică a fost notat cu 5, iar Edward Iordănescu cu 7.

 1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (30)
787333081434028
Liviu Stoichici  •  13 August 2017, 20:16

Domnul care a scris articolul si nu are curajul sa se semneze nu prea are tangenta cu fotbalul .Sa ii dai 6 lui Benzar care a dat peste 15 centrari foarte bune si a sustinut f. bine atacul si 7 lui Gnoehere care a dat un gol pentru ca ia venit mingea in cap in rest neavand nicio realizare tot meciul ,este domnule autor al articolului amatorism pur. Adica daca unul nu face nimic dar se atinge mingea de el il consideri cel mai bun de pe teren.Asta este analiza si apreciere de pusti de scoala primara.

andrei.f
andrei.f  •  13 August 2017, 17:22

Cum să nu fie fotbalul putred? După ce au furat Steaua, anulând un gol perfect valabil, arbitrii primesc note bune. SCANDALOS !

celdintai
celdintai  •  13 August 2017, 15:39

Nu stiu cum or da astia notele...daca n-ar fi dat offside, toti de la steaua aveau peste 6 si de la astra toti sub 6. Dupa greseala arbitrului dl jurnalisti au dat note...echipa care face un joc slab in deplasare contra rezervelor ia note mai mari. Ce meci ati vazut fratilor? Nu mi aduc aminte de un meci in care ati nimerit notele. Halal....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează