FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

3 jucători de la Viitorul out cu CFR Cluj?! Ce decizie ar putea lua Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 13:02

CFR Cluj și Viitorul joacă duminică, de la ora 20:45, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, iar clujenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de câștigarea campionatului. Meciul este liveTExt pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cristi Bivolaru, directorul celor de la FC Viitorul, a dezvăluit că trei jucători din anturajul echipei mari, Tudor Băluță, Alexandru Mățan și Denis Drăguș ar putea să nu joace. Cei trei ar putea fi detașați la echipa sub 19 ani a celor de la Viitorul, care sâmbătă joacă în returul semifinalei Ligii Elitelor. În tur, clubul lui Hagi a câștigat cu 4-1.

"Le spun steliștilor să își vadă de meciul lor pentru că noi o să ne vedem de al nostru. Obiectivul nostru este calificarea în Europa League, iar asta înseamna să fim în fața Astrei. Ar fi bine să fim pe 3, e cu atât mai bine fiindcă am începe mai târziu tururile preliminare.

Noi ne gândim și la partidele de la juniori. Sunt foarte importante pentru noi. Vrem să fim campioni cu juniorii. Sâmbătă jucăm returul semifinalei, chiar cu CFR Cluj. Băluță, Mățan și Drăguș sunt eligibili pentru meciurile de la sub 19. Sigur vor juca în finală și ar putea să joace și în semifinala de sâmbătă.

Meciul cu CFR va fi unul dificil. Cluj ne-a chinuit în ultima etapă din sezonul trecut. S-a jucat până în ultima secundă, iar clujenii au avut ocazii. Am câștigat, dar am suferit mult", a declarat Cristi Bivolaru la Pro X.

  • Tudor Băluță, 19 ani, evoluează ca mijlocaș central sau fundaș central. Are 23 de meciuri în acest sezon
  • Alex Mățan, 18 ani, este mijlocaș central și are 12 partide jucate în Liga 1
  • Denis Drăguș, 18 ani, joacă mijlocaș lateral și a bifat 13 jocuri în acest sezon

CLASAMENT  PLAY-OFF

Ultima etapă: 
Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra (duminică, 20:45)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
581534618615543
Robert Ivan  •  15 Mai 2018, 22:41

CFR Cluj au fost domni in ultima etapa de la OVIDIU de anul trecut. HAGI trebuie sa intoarca serviciul catre CFR Cluj.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ss.lazio
ss.lazio  •  15 Mai 2018, 19:30
Postat de 1prezescu pe 15 Mai 2018, 15:59

Este absolut cunoscuta relatia celor doi machedoni: Gigel si Hagi.Hagi va juca pentru FCSB ! CFR,fiind cea mai buna echipa din tara, va castiga lejer si in aceaste conditie !! Hagi pe 4 iar Becali pe 2 !!SUCCES CFR !!

Bati campii! Hagi nu ii inghite pe cei de la FCSB dupa episodul de la TAS cand infractorul a vrut sa le fure titlul. Si cine e Gigi sau FCSB ca sa plece Hagi capul? Viitorul e campioana, e superioata Ficisibi-ului, iar Hagi e cineva in fotbal fata de Jijel! Terminati cu gandirea fara creier!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează