FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

3 jucători pe lista lui Miriuță » Pe cine dorește la Dinamo în pauza competițională

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 20:02

Vasile Miriuță va avea o iarnă agitată la Dinamo, unde vrea să aducă 3 jucători importanți, care să crească valoarea lotului pe care îl are în acest moment la dispoziție.

Primul pe lista lui Vasile Miriuță este Dan Nistor, jucător care a fost trimis la CFR Cluj la schimb cu Nascimento, informează TV Digi Sport.

Ronaldo Deaconu, fotbalist de la Concordia Chiajna, este al doilea pe lista lui Miriuță, care îl cunoaște bine din perioada petrecută la ilfoveni. În acest sezon a marcat de două ori și a dat două pase decisive.

Daniel Popa este al treilea jucător dorit de Miriuță și transferul cel mai ușor de realizat. Cele două părți, Dinamo și Botoșani, s-au înțeles deja, iar clubul din Ștefan cel Mare va plăti 10.000 de euro pentru a-l readuce.

  • Dan Nistor (29 de ani) evoluează ca mijlocaș central la CFR Cluj
  • Ronaldo Deaconu (20 de ani) evoluează ca mijlocaș la Concordia Chiajna. O poate face atât în centru, cât și în banda stângă
  • Daniel Popa (23 de ani) este atacant. Joacă în prezent pentru FC Botoșani, unde este împrumutat de la Dinamo

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
luc11
luc11  •  17 Decembrie 2017, 15:13

in primul rand ne trebuie un fundas central de valoare, peste Nedelcearu

mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 13:59

Si ar mai fi vreo trei !Sergio Ramos,Luka Modrici si Cristiano Ronaldo!Dar si asa,nu se stie daca ar fi suficient,pentru ca Miriuta sa faca vreo isprava!

demolarii
demolarii  •  17 Decembrie 2017, 03:24

Iar fă-ți cu ghiochul pe surse?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează