FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

3 momente în care Șumudică a crezut că va pierde titlul: "Mi-a fost frică"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 13:09

Marius Șumudică recunoaște că au existat momente în acest sezon în care i-a fost frică de faptul că Astra va pierde titlul în fața Stelei.

Tehnicianul giurgiuvenilor a enumerat cele 3 momente în care s-a temut de pierderea campionatului.

"Au fost și momente în care mi-a fost frică de pierderea primului loc. În meciul cu Dinamo din sezonul regulat când dacă pierdeam coboram pe 2.

Mi-a fost frică și când am pierdut la Pitești, atunci FCSB a fost mai bună ca noi. Și nu în ultimul rând în jocul de la Giurgiu când FCSB dacă ne bătea putea să ne egaleze la puncte", a declarat Șumudică la Dolcesport.

" Astra a câștigat două titluri de campioană în acest an. Unul la finalul sezonului regulat și unul acum" Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează