FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 motive pentru care Marica la Steaua nu e cea mai mare trădare

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 13:22

Ciprian Marica, 30 de ani, a semnat ieri cu Steaua, deși Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, spune că i-a făcut și el o ofertă.

După ce a semnat cu formația roș-albastră, fanii lui Dinamo l-au acuzat pe Marica, jucător care și-a făcut junioratul la "cîini", de trădare.

GSP.RO îți prezintă 3 motive pentru care transferul lui Marica la Steaua nu este cea mai trădare.

doar 883 de minute și 4 goluri

Chiar dacă în dreptul său sînt trecute două titluri cu Dinamo, Marica a strîns în Liga 1 doar 883 de minute în echipa mare și a marcat doar de patru ori.

Aceste goluri au fost reuşite  în poarta unor echipe care luptau mai mult pentru salvarea de la retrogradare (U Craiova, FC Bacău, Petrolul, Poli Timişoara).

ALȚI JUNIORI MAI IMPORTANȚI

Faptul că a fost crescut de Dinamo nu înseamnă că este și cea mai mare trădare. Au fost şi alţi jucători importanţi care au făcut junioratul la una dintre ele, dar şi-au legat cariera de rivală.

De-a lungul timpului, 59 de fotbalişti au evoluat pentru cei doi granzi, printre ei aflîndu-se Adrian Bumbescu, Bogdan Stelea, Adrian Matei, Anton Doboş, Damian Militaru, Ionel Dănciulescu sau Dorinel Munteanu, toţi aceştia bifînd prima dată jocuri în tricoul dinamoviştilor, după după care au ajuns la Steaua.

NICI UN "DERBY DE ROMÂNIA"

În rîndul suporterilor celor două formaţii, se spune că nu reprezinţi ceva pentru unul din cluburi dacă nu joci un Steaua - Dinamo. Marica este unul dintre jucătorii, momentan, fără o prezenţă în unicul derby.

Citește și: EXCLUSIV Contraatac devastator asupra lui Marica: "Ascunde o trădare cu o minciună! Văd că a căpătat practici mioritice de cînd e la Steaua"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
mihai231
mihai231  •  16 Ianuarie 2016, 02:50

articol scris de Manolache....sa/l integreze pe...*** mai usor la ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

595261583959037
Aura Constantin  •  15 Ianuarie 2016, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

931909806855043
Petrescu Dan  •  15 Ianuarie 2016, 17:02

e clar ca a ales steaua pentru a fi sigur ca e titular.la dinamo avea concurenta si la cat a fost de rupt pana acuma nu stiu daca era titular.dar trebuie sa se gandeasca ca de la dinamo a plecat in fotbalul mare si ca daca atunci se opuneau plecarii nu stiu unde juca acuma .oricum pentru noi dinamovistii marica e un 0 barat indiferent de ce va face in viitor.daca banii au fost cei care l-au atras *** atunci pentru noi nu mai exista.sper sa nu faca nimic la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează