FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - POLI IAȘI 1-1

3 declarații geniale ale lui Ionuț Popa după meciul cu Poli Iași: "Mama m-a certat și mi-a spus să nu o fac de râs în Cupa Ligii" :)

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 20:22

Ionuț Popa a vorbit despre ce le-a spus jucătorilor săi la pauza meciului cu Poli Iași, când ACS Poli Timișoara era condusă cu 1-0. Alb-violeții au egalat după revenirea de la cabine și meciul s-a terminat 1-1.

Mai mult, tehnicianul bănățenilor spune că mama sa e omul din umbră care-l ajută înainte de finala Cupei Ligii cu Dinamo, de sâmbătă, pe Arena Națională.

1. "Le-am spus jucătorilor la pauză că-i omor"

"Le-am spus jucătorilor la pauză că-i omor dacă pierdem acest meci și s-au speriat. Așa am reușit să egalăm. Lui Ciucă i-am zis că aștept să devină antrenor și după aia vorbim. În rest e un băiat extraordinar", a declarat Ionuț Popa la TV Digi Sport.

2. "m-a certat mama"

Antrenorul Timișoarei a continuat: "Cupa României și Cupa Ligii rămân în seama antrenorilor secunzi. Eu nu voi merge la aceste meciuri. Am avut o discuție cu mama, care m-a certat și mi-a spus să nu o fac de râs în Cupa Ligii. Mi-a zis să mă port frumos cu copiii. Mă mai duc astăzi pe la mama și mă sfătuiesc cu ea, dar mi-e frică să nu mă certe. Dacă vom câștiga trofeul, i-l dau ei".

3. "5 meciuri în 10 zile"

Ionuț Popa a avut o reacție ironică și la adresa oficialilor FRF și LPF: "Problemele noastre sunt atât de mari încât ne putem aștepta să apară alta în orice moment. De exemplu, astăzi ni s-au accidentat doi oameni. Eu zic că în 10 zile putem juca și 5 meciuri. Bravo celor care fac programul. Chiar m-aș bucura să jucăm 5 meciuri în 10 zile".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  14 Mai 2017, 23:42

Adevarat! Geniale declaratiile mustaciosului antrenor, adeseori asemanat lui Einstein. Dar mai mare "geniu" este asta de-a scris "fituica" de articol demna de premiul "***". In nesimtirea lui pentru profesie o sa ceara o marire de salariu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează