FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIOANA ROMÂNIEI

3 reacții inedite după campionatul luat de Viitorul » Lăcătuș a avut emoții + "Hagi ar trebui să fie președintele României"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 21:30

Viitorul a câștigat aseară campionatul în premieră, iar în decursul zilei de astăzi au existat 3 reacții de-a dreptul interesante legate de performanța trupei lui Gică Hagi.

1. Căpitanul Romario Benzar a vorbit la Radio Sport 1 și l-a propus pe Hagi la președinția României: "Sunt în drum spre Timișoara, dar e drum enorm de lung. Dacă România ar avea un președinte sau un premier ca Hagi, am avea sigur și autostrăzi. A făcut un club în 7 ani, sigur ar face autostrăzi în câțiva ani în toată țara".

2. Marius Lăcătuș a avut emoții aseară pentru prietenul său Gică Hagi: "Steaua avea 3-0 și de emoție mă uitam la Simona Halep. Nu rezistam. Voiam să dea gol Viitorul. Doar în pauzele dintre game-uri dădeam la fotbal".

3. Emeric Ienei îl laudă pe Hagi și-l critică pe Gigi Becali pentru că a ales să meargă la TAS: "Ca mare stelist ce sunt, aseară am fost fericit pentru omul Hagi. A investit în fotbal tot ce a câștigat din acest sport. Nu văd alt om să aibă asemenea răbdare. A făcut un lucru periculos, dar pentru că a făcut totul ca la carte a ajuns la victoria finală.

Mă întristează să văd că Becali vrea să meargă la TAS. E trist, pentru că este o dispută cu Hagi. Steaua trebuia să câștige la puncte pe teren, nu prin regulamente. A fost învinsă de niște tineri, care pe merit au fost cei mai buni".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  15 Mai 2017, 13:16
Postat de ticbis pe 15 Mai 2017, 00:55

Doar doua remarci, esentiale, merita a fi retinute: Citez: "Marius Lăcătuș a avut emoții aseară pentru prietenul său Gică Hagi: "Steaua avea 3-0 și de emoție mă uitam la Simona Halep." Emeric Ienei îl laudă pe Hagi și-l critică pe Gigi Becali pentru că a ales să meargă la TAS: "Ca mare stelist ce sunt, aseară am fost fericit pentru omul Hagi. (...) Steaua trebuia să câștige la puncte pe teren, nu prin regulamente." Oare, nea Imi si Lacatus despre ce Steaua vorbeau??? Cat de ipocriti puteti fi, voi aia ce va fortati sufletele sa va gaseasca o alta Steaua cand ea exista, e vie si traieste, se lupta pentru trofee si pentru glorie sportiva? Chiar asa de jos ati ajuns, ca un nimeni de Talpan sa va fure visele si sufletele?

Nu știu ce ai înțeles tu dar eu am înțeles altceva. Nici lăcă.. nici Ienei nu au folosit numele FCSB. Au spus că au avut emoții pentru că juca echipa Steaua împotriva echipei patronate de prietenul lor Hagi. În astfel se situații e foarte greu, și amândoi au avut de ales între trecutul lor fotbalistic și un prieten. Și eu ași fi ales prietenul. Așa că domn Tic Tac.. laso bre că măcăne... Teo fi plătind ciobanul machedon dar ai totuși bun simț ce naiba.

244992922644683
Stelian Preda  •  15 Mai 2017, 12:32

G. Becali trebuia sa-l felicite pe G. Hagi,imediat dupa meci,si putea sa-i transmita si ce demersuri va face.N-a facut scest gest,ceea ce dovedeste ca n-are caracter nici macar cu rudele sale.Imi pare rau de Dica,ca s-a bagat in ce s-a bagat,ma gandeam ca va continua la Pitesti ca va fi un al doilea Ianovski ,zona argesului avand multe talente in fotbal,ca si dambovita si prahova

itrobert
itrobert  •  15 Mai 2017, 08:39

Asta cu "Ar trebui sa fie presedintele Romaniei" e tare de tot... Care mare ganditor cu IQ cu -(minus) in fata a scos-o?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează