FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

3 titulari ai lui Reghecampf au lipsit în meciul cu Botoșani » Antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ei: "Am fost nevoit să-i las acasă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 23:06

Steaua nu s-a putut baza la meciul câștigat pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-0, pe trei jucători importanți, e vorba despre Golubovici, Muniru și Momcilovici.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, a dezvăluit că a fost nevoit să-i lase pe cei trei acasă pentru a-și rezolva problemele cu vizele pentru Anglia.

"Obiectivul nostru a fost să câștigăm meciul. E important că am câștigat 3 puncte. Urmează meciul cu City, pe care-l vom pregăti altfel.

Florin Tănase a fost adus la echipă să marcheze, e un jucător important.

Mă bucur foarte mult că a semnat Boldrin, pentru că e un jucător de valoare.

Știu că va fi foarte greu să ne calificăm în grupe, dar vom încerca.

Golubovici, Muniru și Momcilovici au rămas acasă pentru că a trebuit să-și ia vizele pentru Anglia, pentru meciul retur cu City. Am fost nevoit să-i las acasă", a declarat Laurențiu Reghecampf la Dolcesport.

Steaua va juca împotriva lui Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor, marți, 16 august, pe Arena Națională. Returul va fi pe 24 august.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 August 2016, 12:31
Postat de Razvan Marcel pe 13 August 2016, 15:17

Nu stiu daca a fost blat,dar arbitri au fost pe blat cu Becali,golul doi a fost din offside,de asta nu prindem liga,si dam de echipe tari ,asta e fotbalul de la noi,o sa vedeti cu City,ca arbitri straini nu trage cu Steaua.

mare *** esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

749913671784643
Razvan Marcel  •  13 August 2016, 15:17

Nu stiu daca a fost blat,dar arbitri au fost pe blat cu Becali,golul doi a fost din offside,de asta nu prindem liga,si dam de echipe tari ,asta e fotbalul de la noi,o sa vedeti cu City,ca arbitri straini nu trage cu Steaua.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 August 2016, 11:15
Postat de plischi pe 13 August 2016, 08:43

va uitati la liga becali?

Nu, noi urmarim liga aristocratilor, dimineata, pe racoare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close