FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

4 întrebări MARI după DINAMO - FCSB 2-2 » De ce ostenesc vedetele în meciuri-cheie? Și ce a fost în capul lui Miriuță cu acea schimbare?

FOTO: Cristi Preda +16   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 23:11

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 2-2, a avut de toate, de la greșeli copilărești, la momente de măiestrie și până la mutările ciudate făcute de cei doi antrenori. 

1. De ce a menajat Dică piesele-cheie?

Nicolae Dică i-a ținut pe banca de rezerve pe Constantin Budescu și Dennis Man. Cei doi au intrat la pauză în locul lui Ovidiu Popescu și Cristi Tănase, mâini moarte în prima parte, și au colaborat la golul de 2-1. Antrenorul stelist nu consideră asta o greșeală: "Nu am sacrificat jocul cu Dinamo, am avut ocazii mari și în formula de la început", dar evoluțiile lui Budescu (nota 9, cea mai mare de pe teren) și Man (nota 7) au revoluționat complet jocul echipei lui Dică. De ce sunt cheltuiți atâția bani, dacă jucătorii nu pot evolua din 3 în 3 zile în meciurile vedetă?

2. Andrei vlad, ce a fost în capul lui andrei vlad?

FCSB a fost departe de a face un meci bun pe Arena Națională, însă toate oalele s-au spart în capul portarului de 18 ani, Andrei Vlad. Gigi Becali a ieșit imediat după meci și l-a acuzat direct: "Voi nu ați fi apărat șutul de la golul 2?!" (vezi declarația completă AICI). Este Vlad, care s-a ales cu nota 3 după prestația de astăzi, alegerea corectă pentru poarta unei echipe cu pretenții europene, mai ales că a părut cu adevărat ezitant în clipele decisive?

3. S-a prăbușit inspirația lui Miriuță la schimbări?

Vasile Miriuță a făcut o schimbare care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. În minutul 81, când Dinamo era în avantaj, scor 2-0, l-a introdus pe Daniel Popa, un atacant, în locul unui mijlocaș mai degrabă defensiv, Dan Nistor. Miriuță s-a scuzat la final, spunând că ar fi trebuit să iasă Nemec, însă Nistor a simțit dureri și nu a mai putut continua. Nu avea Dinamo soluții mai bune pentru conservarea rezultatului, când pe bancă se aflau Katskikas și Monroy?

4. Adevărata dilemă: ce face Dinamo?

Cu o victorie în fața celor de la FCSB, Dinamo ar fi fost ca și calificată în play-off. Un egal în ultima etapă, în deplasarea de la Astra, le-ar fi calificat în proporție de 99 la sută pe ambele combatante. Acum, "câinii roșii" așteaptă cu sufletul la gură meciul Viitorul-Botoșani și merg la Giurgiu pentru un meci de totul sau nimic. Prinde Dinamo in extremis un loc de play-off?

Vezi video cu reușitele din Dinamo - FCSB aici !

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Citește și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Februarie 2018, 12:25
Postat de zecs93 pe 19 Februarie 2018, 04:00

Eh nu ne fura nimeni, si azi ati scapat ca prin urechile acului, pintilii, dodel, popescu meritau rosii, cel putin pintilii ala a avut 3-4 interventii clare de cartonas

da fura dinamo cu avram pe steaua ,corect,2 de 11m clare ca lumina zilei nedate stelei,un hent la un sut al lui coman,si un cot in gura lui man,da si pintilii merita un galben,nicidecum rosu,culcati va si pregati va de play out,asta daca nu se intampla vreo minune,obisnuiti cu manevre

mariuss72
mariuss72  •  19 Februarie 2018, 10:15
Postat de ares123 pe 19 Februarie 2018, 09:38

Clasic, e ca voi sa va vaitati dupa fiecare meci si sa acuzati Steaua. Greu cand nu mai merg butoanele...nu ?

Are dreptate, Pintilii e un *** rudimentar, un inconstient, un *** care intra mereu la intimidare. Nu e o parere subiectiva si stii ca am dreptate, nu am cum sa respect un *** care intra sa rupa de fiecare data.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  19 Februarie 2018, 10:00

in primul rand miriuta nu are cap(dovada schimbarile facute) iar in al doilea rand el are ameteli in capitala si se viseaza si el k becali...imparat !!!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează