FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 3-4

FOTO&VIDEO Trenuleţul roş-albastru pleacă triumfător spre Londra » Ceahlăul - Steaua 3-4

foto: Raed Krishan +11   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 22:23

Steaua s-a impus cu 4-3 în faţa Ceahlăului, după un meci foarte spectaculos. Roş-albaştrii îşi menţin avantajul de 12 puncte faţă de Astra şi se pregătesc pentru returul cu Chelsea, din optimile Europa League.

Vezi AICI golurile


Startul de meci a fost unul de-a dreptul entuziasmant. Bourceanu a deschis scorul din lovitură liberă (3), dar gazdele au revenit rapid. Gheorghiu i-a luat faţa lui Latovlevici şi a egalat (8). După doar două minute, Rocha a readus-o pe Steaua în avantaj cu o lovitură de cap, iar Pintilii a prin un şut puternic care părea să-i pună la punct pe nemţeni. Dar pînă la pauză, gazdele au redus diferenţa. Latovlevici l-a faultat pe Constantinescu în careu, iar penalty-ul a fost transformat de Golubovici (35).

Repriza secundă a avut acelaşi ritm alert. Enache şi-a pus mîinile în cap după ratarea incredibilă a lui Stana. Care s-a răzbunat. Steliştii au mai marcat o dată, prin Tatu, la capătul unei acţiuni individuale.

Reghecampf l-a aruncat în luptă şi pe Gabi Iancu, aflat la debut pentru echipa roş-albaştrilor. Constantinescu a reuşit să înscrie în prelungiri şi a stabilit scorul final, 3-4.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT!

Echipele de start:

Ceahlăul: Lepmets - Dumitraş, Marc, Ichim, Cazan - Monroy, V. Achim - Constantinescu, Ad. Gheorghiu, Stana - Golubovici
Rezerve: Jovici, Barna, Lukanovici, I. Bădescu, Onciu, Velici, Moreno

Antrenor: Costel Enache

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad.Popa, Rusescu, Tatu - Adi Rocha
Rezerve: Stanca, Rîpă, Chiricheş, Filip, Prepeliţă, Chipciu, Iancu

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Adrian Cojocaru
Asistenţi: Cristian Nica, Sebastian Gheorghe

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (507)
encia
encia  •  11 Martie 2013, 13:04

Am o nelamurire. Este vorba despre faza controversata din minutul 13, de la poarta Stelei. Ceahlaul a cerut gol valabil, dar arbitrul a fluierat offside in prealabil. Unii zic ca a fost offside, altii nu. Am urmarit faza de multe ori, dar nu ma pot pronunta. E o faza complicata. Va rog frumos, ma puteti lamuri in legatura cu aceasta faza?

imperator
imperator  •  11 Martie 2013, 01:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Metre, nu l-ai văzut pe Machiaveli ? :))

newentry
newentry  •  11 Martie 2013, 01:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Îți pierzi vremea pe aici NUMAI DIN CAUZA LOR?? Credeam că ții și la noi:)))))))))

Vezi toate comentariile (507)
Comentează