FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA GIURGIU, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

4 transferuri SPECTACULOASE la FCSB » Gigi a făcut anunțul la sosirea pe Arena Națională: "Din vară, la Steaua!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 19:49

CFR Cluj - Viitorul și FCSB - Astra Giurgiu sunt meciurile care vor decide titlul în această seară. Cu o victorie, clujenii sunt campioni, dar FCSB speră ca Hagi să o încurce pe CFR. Ambele meciuri vor fi liveTEXT&VIDEO&FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Gigi Becali a anunțat transferurile pe care le va face în perioada imediat următoare: Adam Nemec (32 de ani/atacant), Alexandru Cicâldău (20 de ani/mijlocaș) și Omrani (24 de ani/atacant). Ulterior declarației lui Becali de la stadion, TV Telekom a dezvăluit și informația conform căreia Florentin Matei, fotbalistul Astrei, ar urma să revină săptămâna viitoare la roș-albaștri!

"Nemec, Omrani și Cicâldău, din vară la Steaua! Vreau să aduc 2 atacanți. Unul e Nemec și celălalt e Omrani. Îl luăm și pe Cicâldău, ne place mult de el.

Dumnezeu se joacă cu mine cum ne jucăm noi cu niște copii. CFR are 51% șanse la titlu, vedem dacă Dumnezeu vrea să-mi dea titlul", a declarat triumfal Becali, la sosirea la Arena Națioanlă.

Aceeași strategie ca anul trecut

Gigi adoptă astfel o strategie asemănătoare cu cea folosită anul trecut, atunci când l-a transferat de la CFR pe Ionuț Larie chiar înaintea meciului decisiv Viitorul - CFR 1-0. Becali n-a fost însă prea inspirat: Larie a comis penalty-ul din care Viitorul a câștigat, fundașul având ulterior evoluții dezamăgitoare la gruparea roș-albastră.

Interesul pentru Cicâldău nu e însă o noutate, Becali declarând în mai multe rânduri că e impresionat de mijlocașul Viitorului.

Alexandru Cicâldău este un mijlocaș central de 20 de ani care a debutat deja în naționala României. Este cotat la 700.000 de euro și a fost promovat de la Academia Hagi în ianuarie 2016.

Adam Nemec va fi jucător liber începând cu această vară, slovacul fiind trecut pe linie moartă la Dinamo, unde Bratu nu i-a mai dat nicio șansă. Becali a mai declarat în trecut că-l vrea pe Nemec, însă transferul nu s-a materializat până acum. 

În ceea ce-l privește pe Omrani, Gigi a declarat chiar vinerea trecută că intenționează să achite clauza de reziliere a atacantului lui CFR Cluj. 

Florentin matei AR ajunge și el la fcsb

Ulterior declarațiilor lui Becali,  jurnalistul Dan Udrea a anunțat  în direct la TV Telekom Sport că sunt șanse extrem de mari și ca Florentin Matei, jucătorul Astrei, adversar al FCSB-ului în această seară, să ajungă la FCSB. 

Matei a fost în trecut la echipa roș-albastră, dar steliștii s-au dispensat de mijlocaș cu multă ușurință. 

Ar fi o mutare total surprinzătoare, având în vedere că mijlocașul a fost făcut praf de Becali în precedentul mandat la roș-albaștri:  "Nu s-a născut fotbalist, el s-a născut să jongleze cu mingea. Eu l-am văzut pe Matei, l-a băgat Stoichiţă un meci, două să-l vedem. Hagi, la 16 ani, era super fotbalist. Dar, hai, nu Hagi, că Hagi era geniu, gândiţi-vă la altul. Matei nu are nici forţă, nici viteză. Eu am învăţat de la Piţurcă asta, dacă are forţă şi viteză, la celelalte mai lucrăm. Florentin Matei e moale, nu o să ajungă fotbalist. Îmi tai capul dacă ajunge fotbalist!", spunea Becali în urmă cu mai mulți ani, la GSP TV. 

Matei, care până de curând a fost reprezentat de Bogdan Mara, oficialul CFR-ului, e împrumutat la Astra de la Rijeka, unde mai are un an de contract. Dacă va rămâne la croați, ar urma să încaseze sezonul viitor un salariul anual de 400.000 de euro, sumă mult peste ce e la FCSB. 

"Nu știu dacă Florentin Matei va semna cu FCSB. Avem opțiune de prelungire, dar trebuie să ținem cont și de salariul pe care el îl are la Rijeka. Noi nu putem să-i asigurăm un asemenea salariu. Cred că-l vor mai multe echipe din țară. E un jucător valoros, tânăr" Dani Coman, președinte Astra Giurgiu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Mai 2018, 10:38

Cred că acum după ce au castigat meritat locul 2, în afară de Moruțan și Chaka o să mai vină doar jucători liberi !

104267036963809
Costi Costica  •  21 Mai 2018, 09:52

prostu nu e prost destul daca nu e si fudul ba papagalule dumnezeu nu e *** iti da palme de nu te vezi si cu averea ramane valabil pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  21 Mai 2018, 09:19

Iar bate campii ciobanul, in loc sa taca si sa faca(sa transfere), le creste artificial cota fotbalistilor doriti!Ciobane, primul care trebuie adus este un antrenor adevarat care a avut performante, nu unul caruia jucatorii ii spun Nick in loc de Mister!Sumudica sau Rednic defilau cu lotul lui Dica!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează