LIGA 1   •   

STEAUA - SHERIFF 0-0

50 de fani sînt prezenţi la primul antrenament la lui Stoichiţă la Steaua

18 Septembrie 2009

Razvan  ( comentarii)
Eu propun sa intram pe stadion si sa suspendam steaua din cupele europene:(..chear daca asta e ultima solutie care ne-a ramas impotriva oierului trebuie sa o facem alfel ne batem joc de toata istoria si demnitatea acestui club fenomenal....jos becali...steaua suntem noi:>
18 Septembrie 2009, 23:40   •   Comenteaza
gica contra  ( comentarii)
PROSTO OM FII CU TOTII DACA MAI CALCAM PE LA STADION O VREME.SA MOARA PE LIMBA LUI. DACA NU-I DAI ATENTIE ,SCADE SI POPULARITATEA, SCAD SI AFACERILE SI SE DUCE D..RA CULUI DE ACOLO
18 Septembrie 2009, 23:36   •   Comenteaza
cristi p  ( comentarii)
Asta noapte curgeau riuri de cerneala cum ca incepe revolutia. Ba ca sa ne intilnim, ba ca sa dregem ba ca sa facem. S-a vazut ce s-a facut. 50 de suporteri la antrenament. Probabil ceilalti se odihneau dupa atita "munca". Eu m-am lamurit cum vine treaba. La placinte inainte, la razboi inapoi. Chestia cu romanii e ca ce naste din pisica soareci prinde. Astia suntem, vezi revolutia, al doilea razboi,meciurile importante in care ni se inmoaie picioarele,etc.
18 Septembrie 2009, 21:42   •   Comenteaza
ravanelly  ( comentarii)
nu mai am ce sa zic.nu ramane decat sa ne rugam. DOAMNE AJUTA STEAUA
18 Septembrie 2009, 21:26   •   Comenteaza
aureltg  (1496 comentarii)
Postat de chris_gali pe 18 Septembrie 2009, 16:05
mda.....50 de aurrollaci care au venit sa protesteze !!.....lumea , in mod normal , la ora aia e la ....munca !!!!.....nu si aurrollacii !!!!
citat din adanca gandire a lui jiji
18 Septembrie 2009, 20:51   •   Comenteaza
fuller  ( comentarii)
Becali e distructiv, insa pentru cei din jur, nu pentru el. El isi trage popularitatea si bogatia din ceea ce a distrus. Fara Steaua ar fi fost un nimeni. Asa, si-a construit pana si un capital politic. Nu inteleg cum de romanii accepta ca el sa ii reprezinte in Parlamentul European... Singura solutie e sa il izolam ca pe o tumoare: nu va mai duceti la meciuri, nu mai vorbiti de el. Infiintati o alta Steaua (sprijin de la Nastase, Hagi, minister), care sa continue un spirit frant in prezent.
18 Septembrie 2009, 18:46   •   Comenteaza
romeo  ( comentarii)
Bergodi, Craiova te asteapta.
18 Septembrie 2009, 18:24   •   Comenteaza
steaua1986forever  (4749 comentarii)
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 15:29
Te inseli.
Eu il votez cu 2 maini !
pacat ca nu ai 18 ani....
18 Septembrie 2009, 18:14   •   Comenteaza
costellino  ( comentarii)
A-m uitat sa numesc si DNA . ul.
18 Septembrie 2009, 18:14   •   Comenteaza
costellino  ( comentarii)
Stochita , tata , m-ai deceptionat .Chear asa de foame ti-e ?Dece alergi dupa banii ciobanului , nu vezi ca-i falit sau in cel mai fericit caz , strins la punga ?Nu sti ca toti care au plecat dela el , n-au primit nici un ban? Sau i-ti place caracterul lui ?Nu vezi ca a cerut inapoi BANII de danie dela Patriarhie.El , `sfintul gheorghe`, care se lupta cu balaurii pe unde apuca si sint multi :antrenori , suporteri , arbitri , adversari , selectionerul lotului national , basescu, patriarhul , etc.
18 Septembrie 2009, 18:13   •   Comenteaza
CIN-CIN  ( comentarii)
STOICHITA DACA ERA DESTEPT TREBUIA SA GANDEASCA INAINTE SA CIRIPEASCA -STEAUA NU ESTE DE REFUZAT -DE ACORD -DAR STELUTA LUI BECALI TREBUIE REFUZATA .D-L IOANITOAIA ARE PERFECTA DREPTATE .
18 Septembrie 2009, 17:48   •   Comenteaza
releu  ( comentarii)
Bai suporterii astia de la tribuna a 2-a sunteti penibili daca si acuma tineti cu puscariasul asta sunteti de ras...AFARA CU BECALI ..Imi doresc sa cadem in B numai sa plece gigi parnaiasu . Protestam in continuare becali esti o mizerie
18 Septembrie 2009, 17:29   •   Comenteaza
@chris_gali  ( comentarii)
Postat de chris_gali pe 18 Septembrie 2009, 16:05
mda.....50 de aurrollaci care au venit sa protesteze !!.....lumea , in mod normal , la ora aia e la ....munca !!!!.....nu si aurrollacii !!!!
esti din brigate "studentia" ? sau doar te bagi in seama ?
18 Septembrie 2009, 16:57   •   Comenteaza
dani exclusiv  ( comentarii)
mai nea jiji tot degeaba,tot un nimica esti si asa vei ramane toata viata ta,unde nu-i cap vai de picioare,tie iti lipsesc toate pacat de steaua,bergodi era intradevar bun pt echipa
18 Septembrie 2009, 16:50   •   Comenteaza
LAU   ( comentarii)
DE AZI STEAUA E IN CADERE LIBERA PE TOPOGAN VA TRAGE LA RETROGRADARE
18 Septembrie 2009, 16:20   •   Comenteaza
chris_gali  (1304 comentarii)
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 14:57
Unde nu-i cap...

P U S C A R I E !!!
mda.....si te pomenesti ca te consideri si tu vreun fan al stelei !!!!????....cine tine cu steaua o sustine nu cauta s-o suspende !!!!....dar probabil ca tu nu esti alceva decat o potaie dinamovista !
18 Septembrie 2009, 16:08   •   Comenteaza
chris_gali  (1304 comentarii)
18 Septembrie 2009, 16:05   •   Comenteaza
jijinho  ( comentarii)
ue la peluze!
18 Septembrie 2009, 15:59   •   Comenteaza
beyou  (750 comentarii)
Postat de stelistul07 pe 18 Septembrie 2009, 15:36
va fi demis in 3-4 luni, Gigi Becali crede ca Steaua este o jucarie....
cum spuneai si tu ca la Dinamo a inceput circul se pare ca LA VOI A INCEPUT CIRCUL!:))!
18 Septembrie 2009, 15:54   •   Comenteaza
amor  ( comentarii)
Cel mai trist este ca mereu se gaseste cate o marioneta d-asta.. un antrenor d-asta sa accepte sa se bage in mocirla.. F bine a facut Panduru ca nu a acceptat! Sa faca o intelegere toti intre ei .. sa nu mai accepte niciunu.. sa vina becali sa faca antrenamente futu-l in barba aia in forma de buci. Eu daca eram stoichitza.. laactus.. hagi etc.. ii ziceam "muie becali, antreneaza tu echipa noi nu vrem sa fim antrenori la steaua!"
18 Septembrie 2009, 15:48   •   Comenteaza
«
1
...
»
Comentează
Număr de caractere rămase: 700

Fii prietenul nostru pe Facebook
Apartament in Soseaua Nordului Apartament in Soseaua Nordului
450.000 EU ; 2.500 EU/luna
Soseaua Nordului , SC: 230 mp, 4 cam.
Suprafata utila: 210 mp