FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

6 motive pentru revenirea numărului 6 la Steaua! De ce Mirel Rădoi poate fi varianta ideală ca noul antrenor din Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 11:16

Mirel Rădoi a fost anunţat prin telefon de Gigi Becali că va reveni la Steaua, însă nu ca jucător, ci ca antrenor. Acesta va fi numit ca principal şi va fi ajutat de Daniel Opriţa, Nicolae Dică şi Marius Popa.

Reţeta este una de succes în privinţa fanilor, însă rămîne de văzut dacă din punct de vedere sportiv va fi la fel. GSP a găsit 6 motive pentru care fostul număr "6" este o alegere inspirată.

1. Relaţia cu Gigi e excelentă

Mirel Rădoi se află în relaţii foarte bune cu Gigi Becali, care îi este şi naş. Fostul căpitan al Stelei n-ar avea nici o problemă în a-l tempera în anumite situaţii tensionate, iar patronul Stelei este cunoscut pentru faptul că ar face orice pentru oamenii din familia sa. Rădoi ar putea discuta cu Becali în privinţa emblemei, dar şi pentru viitoare transferuri.

2. Fanii îl iubesc

Ultraşii Stelei nu mai vin la stadion de cînd Gigi Becali a pierdut emblema, însă Mirel ar putea să-i convingă pe aceştia să revină. Oricum, acesta se va bucura de sprijinul necondiţionat al suporterilor, indiferent dacă aceştia îşi vor schimba sau nu atitudinea faţă de patron. Anii petrecuţi la Steaua nu sînt uitaţi de fani.

3. Respectat de toată lumea

Este cunoscut faptul că Mirel Rădoi era o voce puternică în vestiarul Stelei, fiind respectat nu numai de jucători, ci şi de antrenorii pe care i-a avut în acea perioadă. De asemenea, şi adversarii cunoşteau caracterul puternic pe care îl are. În vestiar nu exista vreun jucător care să mişte în faţa lui.

4. Varianta low cost

Nu trebuie ascuns nici faptul că Mirel Rădoi ar veni la Steaua fără a avea vreo pretenţie financiară. El i-a transmis lui Gigi Becali că nu vrea salariu. Chiar patronul a recunoscut că îi va da lui Rădoi prime doar în cazul în care clubul va produce bani în perioada petrecută de el pe bancă.

"Nu vreau nici un ban de la tine naşule! Ce, am înnebunit? Dacă facem bani, îmi dai tu cît vrei", i-a transmis Rădoi lui Becali. 

5. Poate ajuta clubul cu bani

În cazul în care Steaua va trece prin momente dificile din punct de vedere financiar, Mirel Rădoi ar putea interveni şi l-ar putea ajuta pe Gigi Becali cu lichidităţi. Perioada petrecută în Golf a fost prielnică pentru Rădoi, care a strîns cîteva milioane bune de euro.

6. Îl poate substitui pe MM

Fiind o voce puternică în vestiar, dar şi în fața microfoanelor, Mirel Rădoi îi poate lua locul şi lui Mihai Stoica, de care Steaua a avut mare nevoie în ultima perioadă. De asemenea, Rădoi poate ieşi în media cu o replică atunci cînd clubul este atacat de alţi preşedinţi din Liga 1.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cracker
cracker  •  26 Mai 2015, 16:19

Si Hagi era nasul lui Gigi si l-a umilit, dar acum cand el e nasul?!!

andy_2008
andy_2008  •  26 Mai 2015, 14:10

Si marele Hagi a antrenat direct nationala,Radoi trece direct la Steaua.Vai de noi.Gigi o sa ne piarda si pe noi astia cu deciziile lui stupide.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  26 Mai 2015, 13:40

Cred ca tu esti unul dintre aceia care stau la 'palat' dupa Gigi sau care(daca mergi pe stadion dar este putin probabil) aplauda si scandeaza numele 'interlopului' cand iese de la tribuna oficiala. Eu sunt mai Stelist decat toata familia ta,dar asta nu inseamna sa aprob tot ce face Becali. Cu cati bani a cumparat Becali Steaua ????? :-))) Stii?? ZERO LEI...a investit cateva milioane de dolari la inceput dupa care a santajat,platit consiliul de administratie si a ajuns patron peste noapte la cel mai galonat club de fotbal din estul europei. In urma cu ceva ani mai avea si tupeul sa declare ca el vinde Steaua pe 70-100 milioane euro !!! Sa o vanda cu cat a dat el pe ea :-))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează