FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

7 probleme importante lămurite de Nicolae Dică » De ce nu schimbă sistemul, cum a decis să renunțe la un jucător important + când revine căpitanul Alibec

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 21:53

Nicolae Dică a lămurit problemele care sunt în jurul echipei pe care o antrenează. Tehnicianul celor de la FCSB a explicat de ce a renunțat la Jakolis, când revine Alibec și de ce nu se grăbește să schimbe sistemul. 

  1. De ce nu joacă 4-3-3: "În 4-3-3 Budescu nu dă randamentul pe care îl dă 4-2-3-1. Ori Budescu acum este într-o formă excelentă", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

  2. Cât la sută decide el din echipă și cât Gigi Becali: "Eu o decid 100%, pentru că eu răspund de rezultate"

  3. De ce a renunțat la Jakolis: "Postul de mijlocaș dreapta era cel de sub 21 de ani. De asta am renunțat la Jakolis. El trebuia să joace, ori eu acolo aveam fotbaliști ca Dennis Man, Robert Grecu și alții".

  4. De ce îl folosește pe Enache fundaș dreapta: "Enache dă un randament mai bun ca fundaș dreapta, pentru că are o viteză bună, are forță. Pentru mine e important că ajunge acolo, în față, să dea centrări. Eu așa îl văd acum. De asta l-am ținut pe acel post".

  5. De ce nu schimbă sistemul: "La început am zis că dacă l-aș avea pe Nedelcu aș putea juca mai multe sisteme. Am considerat că în 4-2-3-1 am avut rezultate bune și nu am dorit să schimb sistemul doar de dragul de a-l schimba".

  6. Despre accidentarea lui Alibec: "Denis este accidentat în momentul acesta. Are o problemă la spate, sper ca în 3-4 zile să intre cu echipa. El a jucat în acest campionat numai cu pubalgie. Mulți l-au criticat, dar trebuie să ținem cont de această problemă. Eu îi cer să intre în careu, să fie mai mult acolo. Știu că e valoros și va marca mai mult".

  7. Despre Florin Tănase: "Mă bucur că Florin Tănase a avut evoluții bune în ultima perioadă. Am văzut o schimbare la el. Vine după o operație și această perioadă nu poate decât să mă bucure".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
balauru48
balauru48  •  05 Octombrie 2017, 11:28

Pana revine Alibec o sa joace fara capitan :))

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Octombrie 2017, 08:50
Postat de iosif.vs pe 05 Octombrie 2017, 00:35

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 Octombrie 2017, 08:49
Postat de iosif.vs pe 05 Octombrie 2017, 00:35

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează