FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

7 variante pentru Steaua! Cine sînt jucătorii care-l pot face uitat pe Lucian Sînmărtean

Articol de - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 19:26

După ce Lucian Sînmărtean a decis să semneze cu Al Ittihad, Steaua rămîne fără mijlocaşul de creaţie şi trebuie să găsească un înlocuitor.

Steaua se poate orienta către jucători din Liga 1 şi ar putea să profite de situaţia dificilă a celorlalte echipe, dar poate Gâlcă găsi un înlocuitor şi în propria curte.

1. Filipe Teixeira
Mijlocaşul de 34 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu Petrolul şi poate semna cu orice echipă. Jucătorul portughez poate evolua pe acelaşi post ca Sînmărtean şi în prima parte a sezonului a fost unul dintre cei mai  buni jucători, contribuind cu şase goluri şi opt pase de gol în 20 de meciuri.

2. Florin Cernat
Revenit în această vară la Oţelul, Cernat a avut evoluţii foarte bune pentru gălăţeni, fiind cel mai important jucător al echipei. Mijlocaşul de 34 de ani mai are şase luni de contract şi a fost văzut de mulţi oameni din fotbal ca un înlocuitor pentru Sînmărtean.

3. Constantin Budescu
Steaua poate profita de dorinţa patronului Astrei de a scăpa de mai mulţi jucători şi ar putea da lovitura cu transferul mijlocaşului de 25 de ani. Budescu, cotat la 2.700.000 de euro, a jucat 28 de meciuri în acest sezon şi a marcat opt goluri pentru Astra.

4. Florin Tănase
Steaua ar putea întineri echipa şi să-l transfere pe mijlocaşul Florin Tănase de la Viitorul. Cotat la 700.000 de euro, decarul echipei lui Hagi se află de mult timp pe lista Stelei, fiind considerat un bun înlocuitor şi pentru Cristi Tănase.

5. Ianis Hagi
Fiul lui Gică Hagi a debutat deja pentru echipa mare a Viitorului şi poate călca pe urmele tatălui său şi poate îmbraca tricoul Stelei. Mijlocaşul a spus că în Liga 1 va juca doar la Steaua şi Viitorul şi nu ar refuza un transfer la campioana României.

6. Un străin
Dacă nu va găsi un înlocuitor pentru Lucian Sînmărtean în Liga 1, Steaua ar putea încerca să transfere un jucător din străinătate. Echipa lui Costel Gâlcă este cea mai puternică echipă din România, iar participările în cupele europene pot fi principalul atuu pentru jucătorii stranieri.

7. Gabi Iancu, Nicuşor Stanciu
Dacă Steaua va refuza să facă un transfer, Costel Gâlcă se poate orienta spre jucătorii pe care îi are deja în lot. Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu au fost aduşi ca mari speranţe ale fotbalului românesc, dar nu au reuşit să confirme la Steaua. După plecarea lui Sînmărtean, cei doi au şansa de a deveni titulari şi de a-şi demonstra calităţile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  05 Ianuarie 2015, 07:24

steaua nu are bani sa il ia pe budescu iar teixeira este mult prea batran asa ca cel mai bine pentru echipa este sa il ia pe ianis hagi sub forma de imprumut.

faxx
faxx  •  04 Ianuarie 2015, 16:31
Postat de der.bomber pe 04 Ianuarie 2015, 15:17

Sa moara má-ta ?Palmaresul Stelei spune cu totul altceva .

8000 fani adica 200 fani FC Steaua Bucuresti care inca confunda ... echipa lor cu stana albaneza pe pamant romanesc ... 7400 de mancatori de seminte ... 399 de gigitori care au cantat plugusoru la poarta alba ... si o glorie ciobaneasca ... lutu

neludum
neludum  •  04 Ianuarie 2015, 16:29
Postat de tardelli pe 04 Ianuarie 2015, 15:40

Si eu pe cine crezi ca am votat in sondaj?Pe Ianis.L-am votat si ..``de-al dracu`` in ciuda celor ce-l critica aiurea pe copil. Si daca in 4 ani va fi de departe cel mai bun fotbalist roman in viata??????! Romanii au in singe treaba cu ``capra vecinului``.Se bucura de raul altuia. Totusi, un Budescu antrenat bine si pus la regim ar fi solutia cea mai buna in prezent.

Peste 4 ani ...tot ce se poate..dar pana nu esti fotbalist de nationala ,ce sa cauti la Steaua ? Sa faci tusa ? Budescu mi se pare si mie cel mai bun ..daca e serios !

Vezi toate comentariile (55)
Comentează