LIGA 1   •   

CAZUL VALIZA

8:00 / "Sandu şi Lupescu m-au sunat să rad Steaua!"

24 Iulie 2008

dan brasov  ( comentarii)
Fratilor sa va spun un lucru, totul e regizat! Borcea, Becali, Muresan sunt cei mai buni prieteni,totul se face pt bani, televiziune etc
24 Iulie 2008, 23:05   •   Comenteaza
daniel1968  ( comentarii)
oare ce decizia ar trebui luata in meciurile cfr-rapid si cfr-dinamo?toata presa si nici federatia, n-a suflat nici un cuvant in retur,cand Cfr-ul si nu numai erau avantajate pe banda rulanta.unde era DNA-un sau comisiile federati-ei?Dl.lupescu sau dl.prunea n-a vazut nimic?sau poate n-aveau credit pe telefone!DOMNILOR,poate dl becali mai greseste(personal nu pot sa-l sufar),lasati STEAUA in pace!
24 Iulie 2008, 21:21   •   Comenteaza
daniel1968  ( comentarii)
Traim intr-o lume normala?Becali poate a gresit,premiand Ucluj sa joace corect,poate ar fi trebuit suspendat daca este ilegal sa premiezi o echipa daca castiga,dar faptul ca s-a urmarit patarea Stelei,de catre anumite persoane din federatie (unele cu vechi state dinamoviste)mi se pare o rusine.De ce nu a itervenit DNA-ul sau federatia si dupa desfasurarea meciurilor CFR-RAPID,Dinamo-CFR,si altele cand CFR nu juca nimic si castia,sau la 11m pe care l-au primit in meciul cu sepcile rosii.
24 Iulie 2008, 21:08   •   Comenteaza
sergiu  ( comentarii)
ati setat scripturi care sa nu ne mai permita sa ne exprimam asa cum vrem! hua !!
aici nu trebuia sa fie nimic cenzurat!
nici nu mai ma obosesc sa dau commenturi.
24 Iulie 2008, 15:59   •   Comenteaza
leonidas  ( comentarii)
si cam cum influenta becali meciul cfr-cluj?ca i-ar fi platit pe obositii aia sa joace corect?dc nu au urmarit valizele cu dinamo si rapid-cfr cand au stat capra ca niste gay ce sunt.il urasc pe bedali,oricare ar fi el din neamua lui,dar vorbiti numai sa nu adormiti.a furat cfr tot turul,cu un an inainte fura dinamo tot si voi faceti can can ca ii platea ciobanu pe descultii aia sa joace corect.cand ala de la "U' era platit de cei de la cfr sa faca penalti in caz de nu reuseau muiesenii.
24 Iulie 2008, 14:51   •   Comenteaza
eu  ( comentarii)
nu cred nici o iota din articolu asta,dragomir e mina dreapta a lui becalii
24 Iulie 2008, 14:38   •   Comenteaza
sorin  ( comentarii)
Steaua trebuia rasa demult, de fapt nu Steaua ci dl. Becali care cu a lui prestatie in fotbal. Problema este ca dansul, invartindu-se pe langa oamenii din fotbal in tinerete stie multe aranjamente ale Stelei si ale Dinamo-ului si ale specimenelor de halagieni & comp., dinaintea lui '90. Practic dansul a intrat intr-un film la care ii face continuarea alaturi de verisorii sai, de netzoi si alte insecte daunatoare! Comportamentul acestui fel de vietati este supervizat de personajul numit Drago
24 Iulie 2008, 13:56   •   Comenteaza
mujotutun  ( comentarii)
Cu tot regretul si cu toata compasiunea pentru suporterii stelisti, dar cat o fi Becali "stapan", cu influenta sa malefica asupra jucatorilor, arbitrilor, presei etc, nu va fi nici dreptate si nici liniste in fotbalul nostru. Rusine GSP, rusine dle Tolontan!
24 Iulie 2008, 13:18   •   Comenteaza
mujotutun  ( comentarii)
Dle Tolonta, dvoatra aveat darul acela miraculuos de a "simti" un meci trucat, de a "mirosi" aranjamentele. Este mai la indemana decat investigatia, dar de vreme ce a functionat de atatea ori, de ce nu l-ati utiliza si acum? Adica nu e clar ca Becali a urmarit sa influenteze meciul U-CFR? Il transformati acum intr-un om "lucrat", haituit? Este ciobanul un nevinovat sfasiat de hidra FRFista? Un martir? Va pierdeti toata credibilitatea in aceasta questa mai jalnica ca
24 Iulie 2008, 13:14   •   Comenteaza
SIMONA  ( comentarii)
SANDU A INCERCAT MAFIOTU,DA NU I-A IESIT.
24 Iulie 2008, 13:06   •   Comenteaza
Calin  ( comentarii)
Ce investigatii? Nu trebuia rasa Steaua? La ce a facut Becali trebuia sa dispara de mult Steaua.
24 Iulie 2008, 12:58   •   Comenteaza
Cosmin  ( comentarii)
""Tolontan publică azi mărturii uluitoare despre tenebrele acestui caz!"" Zici ca e de la OTV.
24 Iulie 2008, 12:42   •   Comenteaza
killa_cossd  ( comentarii)
mai bine va numeati steaua.ro ce ziar stelist...veniti cu articole inventate.eu nu cred nimic.nu mai cititi acest ziar daca nu sunteti stelisti
24 Iulie 2008, 12:04   •   Comenteaza
Ghencea  ( comentarii)
Din pacate nu este o noutate, acest articol. Toti stiam ca inclusiv cazul valiza este o inventie a FRF-ului, pentru ca la cate valize sau carat de la Cluj ar fi trebuit sa reinventam un caz valiza la fiecare meci al celor de la CFR. Acest caz valiza nu ar fi existat daca cfr-ul era campioana inainte de ultima etapa, dar cum banii erau luati de mult de mafiotii din frf, acu trebuia sa iasa cine trebuie campioana, iar Steaua care juca corect incurca socotelile. Asa ca ciocul mic, Steaua the best!
24 Iulie 2008, 11:59   •   Comenteaza
manu  ( comentarii)
ma seaca.sandu asta si nici lupescu n-au tupeul sa curetze fotbalul romanesc.au tupeu pentru alte chestii dar nu pt.asta.mi-e ciuda ca ar trebui depunctate,pedepside,retrogradate multe echipe din fotbalul romanesc si nu se face nimic.Daca s-ar da pe fatza pacatele lu'Dinamo,Steaua,Bistritza,mai nou si CFR (astia constransi de ceilalti au ajuns la d'astea), bine k a retrogradat Ceahlaul.Atunci am avea cel putin un an un campionat corect.Da'nu se vrea.Vrem Europa..decat murdar acolo,mai bine deloc
24 Iulie 2008, 11:59   •   Comenteaza
sor  ( comentarii)
inteleg ca 60% sunt stelisti, deci majoritatea e revoltata, dar daca va place sa traiti in minciuna, echipa voastra e varza si castigati cu furtisaguri, iar in europa sunteti umiliti evident, sunteti patetici
24 Iulie 2008, 11:39   •   Comenteaza
sor  ( comentarii)
daca merita, care-i problema. Toata Liga 1 e putreda cu toate mismasurile Stelei, trebuie facuta curatenie, nu fiecare caz uitat, trecut cu vederea
24 Iulie 2008, 11:35   •   Comenteaza
Toni  ( comentarii)
Acuma se vede clar cine a orchestrat ca titlul sa il piarda Steaua cu dinamu in penultima etapa. De aia i-a suspendat pe Goian si Golansky inainte de derby. Au facut jocurile chefereului! Afara cu bagabontii astia din fotbal.
24 Iulie 2008, 11:32   •   Comenteaza
pecola nera  ( comentarii)
Este imposibil ca doua instante sa te condamne si a treia sa te absolve, numai la noi se poate intampla. Asa cum am mai comentat si cu alte ocazii, actualul C.P. defineste ca infractiune fapta de a promite cuiva foloase pt. a-l determina sa faca ceva,subiectul infractiunii trebuind sa fie functionar (nu neaparat public), ceea ce in cazul ciobanului este adevarat. Parerea mea este ca instantele sportive s-au grabit, ele trebuind sa astepte finalizarea cercetarilor DNA si apoi sa decida.
24 Iulie 2008, 11:26   •   Comenteaza
LEANA LACOSTE  ( comentarii)
PAI MAI BINE O RADEAI
24 Iulie 2008, 11:20   •   Comenteaza
«
1
»
Comentează
Număr de caractere rămase: 700

Fii prietenul nostru pe Facebook
Apartament in Soseaua Nordului Apartament in Soseaua Nordului
450.000 EU ; 2.500 EU/luna