FOTBAL  »  Superliga  »  POKER ÎN FOTBAL

8 povești legate de poker din fotbalul românesc » A tras cu pistolul, Giovanni a sărit la bătaie și cum a pierdut Gigi mașina la poker

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 09:33

Gazeta Sporturilor a scris despre jocurile de poker pe care Alibec și compania le practică în cantonamentele FCSB-ului, însă de-a lungul vremii alte episoade mai crunte s-au petrecut în fotbalul românesc.

8 povești din fotbalul românesc

1. Sechelariu a tras cu pistolul la roială
Partide de poker întrerupte de un pistol cu gaz al lui Sechelariu (foto). Așa sună povestea dezvăluită Gazetei de Adrian Porumboiu în iunie 2012. "Jucam pe bani, dar nu erau sume foarte mari, era mai mult aşa... Hehehehe....Ţin minte una... Tre' să v-o spun p-asta! Hehehehe!

Doru Sechelariu era și este un simpatic. A prins o dată o chintă roială şi el avea un pistol cu gaze, de bucurie a tras cu pistolul în aer şi noi am luat-o la fugă pe scări. Şi el ţipa în urma noastră: «Staţi, unde fugiţi, că am roială!». El, de bucurie, a tras cu pistolul! Au fost mulți jucători buni de poker, dar norocul e trecător!", spunea fostul arbitru internațional.

2. Giovanni a sărit la bătaie la un turneu de poker
Prezent în Bucureşti la unul dintre cele mai importante turnee de poker din lume, World Poker Tour, impresarul Ioan Becali (foto) a făcut show şi mai avea un pic şi-l lua la bătaie pe directorul turneului!

Motivul scandalului ar fi pornit de la o maseuză, prezentă la masa de poker, care l-a enervat pe vărul patronului FCSB pentru că a întârziat să-l maseze. Directorul turneului a intervenit şi era foarte aproape să fie lovit! "Pleacă, mă, în p..a mea de aici, mă! Că te bat şi pe tine", a tunat Giovanni şi apoi a început să arunce cu jetoanele în aer înjurând pe toată lumea, fiind dat afară cu greu din sală.

3. Poveste cu Cruyff și Kovacs
Johan s-a intersectat prima oară cu un român la Ajax Amsterdam. A fost vorba de antrenorul român de origine maghiară Ștefan Kovacs. Libertatea a dezvăluit un episod incredibil care i-a avut în prim-plan pe cei doi în timpul unui cantonament. Într-o seară, înaintea unui joc important, Kovacs l-a surprins pe Cruyff și pe alți jucători de la echipa "lăncierilor" jucând poker.

Când l-au văzut pe antrenor la ușă, jucătorii au înlemnit, nu le venea să creadă că au fost prinși de antrenorul lor. Kovacs însă a cerut dreptul să intre în joc și după ce i-a lăsat rapid fără banii, i-a trimis la culcare! Gestul lui i-a cucerit imediat pe jucători.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală cine e fotbalistul care pleca direct de la antrenament la cazinou, dar și cum și-a pierdut mașina la poker. Vezi restul de 5 povești în Gazeta de azi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
zarqa
zarqa  •  21 Aprilie 2017, 19:40

Antrenorul Ștefan Covaci era de o noblețe ieșită din comun. Era un adevărat gentelman. Aceste calități le-a căpătat prin educația, aleasă, primită de la părinții săi.

ando89
ando89  •  21 Aprilie 2017, 15:18

Pokerul , pacanelele și alte jocuri de noroc au distrus multe vieți în decursul timpului, majoritatea victime colaterale...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Aprilie 2017, 13:36
Postat de vlad57 pe 21 Aprilie 2017, 12:12

Furtuna intr-un pahar. Suntem intr-o tara libera, intr-o societate libera. Din cate stiu jocul de poker, chiar si pe sume mari, nu e interzis. Ca joaca poker la Steaua? Ei si ce? Au voie. Iesiti domnilor ziaristi din mentalitatea asta ***, comunista, de genul: Ia uite ce fac aia! Joaca poker! Numai oamenii ratati, incapabili sa faca ceva cu viata lor, stau sa se uite la ce fac altii si sa critice aiurea. Bravo lor ca joaca poker. E mai bine decat sa faca altceva. Si nu e treaba nimanui ce fac ei in cantonament. Doamne de ce n-ai facut prostia dureroasa. Multi ar fi urlat de durere. Ne-ar fi trebuit dopuri in urechi.

Daca nu ma insel jocurile de noroc chiar sunt interzise in afara locatiilor cu destinatie speciala pentru faprul ca trebuie sa platesti inpozitul ala pe castigurile din jocuri de noroc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează