FOTBAL  »  Superliga  »  MAJORITATEA SUPORTERILOR CRED CĂ VOR FI BLATURI

80% dintre cititorii gsp.ro cred că se vor aranja meciuri în retur

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

După ce patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că nu se teme de jocuri de culise în returul care va începe pe 20 februarie, într-un interviu publicat azi pe gsp.ro, căpitanul liderului CFR Cluj, Ricardo Cadu, s-a arătat îngrijorat în privinţa acestui aspect: "Sincer, mi-e teamă!".

De aceea, site-ul gsp.ro i-a întrebat pe cititori ce părere au. Cum s-a votat?

Vor fi jocuri trucate în retur?
Da 81% (4629 voturi)
Nu 19% (1070 voturi)
TOTAL: 5.699 voturi

După ce patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că nu se teme de jocuri de culise în returul care va începe pe 20 februarie, într-un interviu publicat azi pe gsp.ro, căpitanul liderului CFR Cluj, Ricardo Cadu, s-a arătat îngrijorat în privinţa acestui aspect: "Sincer, mi-e teamă!".

De aceea, site-ul gsp.ro i-a întrebat pe cititori ce părere au. Cum s-a votat?

Vor fi jocuri trucate în retur?
Da 81% (4629 voturi)
Nu 19% (1070 voturi)
TOTAL: 5.699 voturi

Citește și:
Scandal la sosirea la Mondial! Jucătorii, tratați precum suspecții pe aeroport: „Umilitor”
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Scandal la sosirea la Mondial! Jucătorii, tratați precum suspecții pe aeroport: „Umilitor”
Măsura nemaivăzută care ar urma să fie aprobată în timpul meciurilor la Campionatul Mondial
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Măsura nemaivăzută care ar urma să fie aprobată în timpul meciurilor la Campionatul Mondial
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR și de federații! + Suma totală colosală achitată după JO Paris 2024 și cine e contabila care a luat o primă imensă
Special
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR și de federații! + Suma totală colosală achitată după JO Paris 2024 și cine e contabila care a luat o primă imensă
Ionel Ganea, atac la adresa lui Ciprian Marica: „Un om fără caracter! Vreau și eu să-i transmit un mesaj”
Superliga
Ionel Ganea, atac la adresa lui Ciprian Marica: „Un om fără caracter! Vreau și eu să-i transmit un mesaj”
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Profit.ro
Retailer român, falimentat de tarifele și războiul lui Trump
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Noul clasament WTA: locul Soranei Cîrstea după sfertul de la Roland Garros + Salt de 93 de locuri!

Comentarii (8)
 •  09 Februarie 2010, 13:06

si eu sper ca becali sa fie arestat pana la finalul campionatului pentru a avea meciuri corecte...oricum ciobanul este falit si nu mai este de nici un folos stelei....

•  09 Februarie 2010, 13:04

acest articol face parte din : sa radem cu sau FC VALIZA ??! A te privi in oglinda nu e chear asa de greu dar sa fie si murdara ...poti sa te speli cu orice sapun ca tot mudarita ramane oglinda . Cine vorbea de frica de aranjamente ...necorectitudinea intruchipata ,interlopul becali et.comp. ha ha ha ....

•  09 Februarie 2010, 13:01

cred ca ciobanul a si aranjat deja o parte din meciuri(unirea urziceni,galati,U craiova,vaslui)...nu se mai lasa pana in ultimul moment pentru a fi din nou insfacat de DNA...sper ca interlopul becali sa fie arestat in cazul 'valiza' si atunci fotbalul romanesc ar fi 90% mai curat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează