FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

90% rezolvat » Ultimele detalii despre transferul lui Andrei Ivan la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 09:17

În ciuda declaraţiilor pe care le face Andrei Ivan, prin care neagă varianta Steaua, transferul acestuia în Ghencea ar fi rezolvat în proporţie de 90 la sută, susţin sursele Gazetei.

"Nu e vorba de tupeu, nu ştiu cum să vă explic... De mic visul meu a fost să joc la Craiova, tatăl meu ţine cu Universitatea şi nu aş vrea să joc în România la altă echipă.

Nu ştiu dacă voi merge la Steaua, să vedem. Vreau să joc la Craiova pentru că pot ajunge la Euro şi de aici!", spunea fotbalistul după amicalul României cu Torpedo Kutaisi, unde a dat un gol şi-o pasă de gol.

Ivan speră la un transfer la Espanyol sau Villareal, dar patronul craiovenilor, Mihai Rotaru, e nemulțumit că spaniolii vor doar un împrumut pe 6 luni, în timp ce Steaua ar plăti acum pentru un transfer definitiv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
khal_37
khal_37  •  01 Februarie 2016, 17:46

"Am făcut toate eforturile pentru Ivan, am trecut peste toate declarațiile. Am rezolvat-o și cu Nicu Badea, să-i dau 250.000 de euro și să îi mai dau 100.000 dacă merge Steaua în Ligă. Dar nu pot să iau un băiat care nu vrea. Să fie sănătos. Am făcut toate eforturile, dar deja e prea mult. Băiatul ăsta nu vrea la Steaua. Decizia e luată de ieri. Ce facem, stăm să ne rugăm de el? Deja devenim penibili".

gogu2005
gogu2005  •  01 Februarie 2016, 16:30

GSP papagalii de serviciu :))))))))))))) la-ti transferat de n-ati mai putut :))))))))

sumred
sumred  •  01 Februarie 2016, 15:13

Iar se transfera la FCSB? Sa mi bag ceva in stirile voastre. Sapte sute de stiri numai cu transferul lui Ivan la FCSB. Mai dati-va drq cu FCSB-ul vostru. Omu a zis clar ca nu vrea la FCSB si voi o labariti tot anu'. *** cu GSP vostru si de jurnalisti becalizati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează