FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A antrenat-o pe Dinamo, dar surprinde și laudă marea rivală! Vasile Miriuță: "Dacă te aperi, iei gol, dacă ataci, îți dau gol"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 17:24

Fost antrenor la Dinamo, Vasile Miriuță, laudă jocul și echipa celor de la FCSB, pe care o vede foarte periculoasă și chiar dă câteva exemple, lucruri întâmplate la meciurile cu Dinamo și CFR. 

"Dacă faci pasul înapoi contra FCSB-ului... Știm cu toții că au jucători de valoare și că e greu dacă faci pasul înapoi. Pentru că vin peste tine, își creează ocazii și până la urmă îți pierzi concentrarea, plus că intervine și oboseala.

Poți să te aperi 90 de minute și să iei gol, cum a făcut CFR sau poți ataca și tot să iei gol, cum a fost la noi. Că d-aia l-am băgat pe Popa, pentru că voiam să țin echipa sus", a spus Miriuță la TV Digi Sport. 

Vasile Miriuță a pregătit-o pe Dinamo în sezonul regulat, ratând calificarea în play-off. Internațional maghiar în 9 rânduri, Vasile Miriuță a și jucat pentru Dinamo în sezonul 1990-1991. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  21 Martie 2018, 20:43

A baut apa dupa Ando, care murea de grija fcsb!

vasy86le
vasy86le  •  21 Martie 2018, 08:19

Ce se scuza Miriuta, pai daca ai bagat un jucator sa tii jocul sus, de ce mama dracu nu ai tinut jocul sus? ai bagat un jucator de atac dar ai retras echipa in aparare, care e logica? La 2-0 trebuia betonata apararea, si echipa trebuia sa tina cat mai mult de minge.

1745flo
1745flo  •  20 Martie 2018, 20:31
Postat de mosvasile pe 20 Martie 2018, 20:27

Nu surprinde deloc!Asta e specia!Duplicitar!Adica cu curul in doua luntri!De la prima declaratie data-dupa ce a venit la Dinamo-am crezut ca i-au gresit numele, pentru ca avea acelasi "stil" cu Ioan Andone-cel care le dadea sfaturi toata ziua celor de la fcsb-si aia nu-l trimiteau undeva,din politete!Miriuta a antrenat-o pe Dinamo pana a bagat-o in ***,iar acum in loc sa se ascunda de rusine,oracae ca broscoiul in balta!

A baut apa dupa Ando, care murea de grija fcsb!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează