FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A anunţat că renunţă în direct » Ionel Dănciulescu pleacă după meciul cu U Cluj: "Nu mai continuu şi gata!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:44

Ionel Dănciulescu, antrenorul lui Dinamo, a anunţat că nu va mai continua pe banca grupării din "Ştefan cel Mare" după meciul cu U Cluj, din cadrul sferturilor Cupei Ligii.
”Eu am ştiut de la început cît voi sta pe banca tehnică a echipei. Am ieşit şi am spus altceva pentru că altfel n-ai credibilitate în faţa jucătorilor, deşi cred că sînt respectat. Dar, eu ştiam acest lucru, mai ales că nu mă simt atras de această meserie.

Nu mai rămîn antrenor la Dinamo, după acest meci. Nu mai continuu şi gata. Cred că Astra ne putea bate indiferent, pentru că ei au o echipă foarte bună, dar această diferenţă de scor a cîntărit în opiniile unor oameni faţă de mine.
Chiar dacă cei din conducere îmi vor spune că n-au altă soluţie, tot nu voi mai continua”, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
reddogsv
reddogsv  •  10 Decembrie 2014, 09:56

O masura inteleapta si logica. Ce are baba cu mitraliera? Oricum ma astept ca din retur sa antreneze Lacke! El e cel mai priceput, intelept si multilateral dezvoltat! Impreuna spre cele mai inalte culmi de civilizatie si progres!

mvradulescu
mvradulescu  •  10 Decembrie 2014, 09:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Lăsați politica oameni buni ! Sunt suficiente subiecte "fierbinți" cu temă sportivă, cum ar fi situațiile delicate de la Rapid, de la Dinamo, de la Petrolul, de la CFR Cluj, de la U Cluj, de la Galați, de la Brașov, de la Ceahlăul şi chiar cele de la Astra și Steaua ... Așadar există bază de discuții mai mare decât ar fi de dorit și nu mai trebuie "garnisită" cu tot felul de mizerii politice !

mbdmbd
mbdmbd  •  10 Decembrie 2014, 05:17
Postat de unico_biancorossi pe 09 Decembrie 2014, 22:37

..)) super.

6 cazuri in 6 ani, 6 goluri in 6 minute, 6 postaci platiti cu 6 euro pe zi????hmmmm 6-1 :))))))))))))

Vezi toate comentariile (71)
Comentează