FOTBAL  »  Superliga  »  ROAF

A apărut legea "Narcis Răducan" :) » Comitetul Executiv a decis

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 14:47

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat propunerea celor de la Ligă de modificare a ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice).

Astfel, un oficial nu mai poate activa într-un sezon la mai mult de două cluburi din același nivel. Practic, acum legea aplicată pentru antrenori este valabilă și pentru președiniți, manageri, etc. 

Noul paragraf din ROAF arată astfel: "În timpul unui an competițional, un oficial aflat într-o funcție care-i permite exercitarea unei influențe asupra hotărîrilor clubului (spre exemplu: președinte, manager, director executiv, etc) nu-și poate desfășura activitatea la mai mult de două cluburi din același nivel competițional".

Această lege a fost luată după precedentul creat de Narcis Răducan, actualul președinte al celor de la Pandurii. Acesta a activat în sezonul trecut la 4 cluburi din Liga 1: Viitorul, Concordia, Astra și ASA Tîrgu Mureș.

De asemenea, Comitetul Executiv al FRF a modificat Regulamentul Disciplinar, astfel că o echipă care nu se prezintă la două meciuri într-un sezon, se retrage sau este exclusă după începerea campionatului va fi retrogradată în ultima categorie din cadrul asociației județene de care aparține.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  28 Iulie 2015, 21:42

Cea mai tare stire....Frustratul de Narcis a fost la 101 echipe si poza din articol e cu insigna de la STEAUA....Care e numai una,o stie pana si torje care plange de la Brasov continuu...:)

khal_37
khal_37  •  28 Iulie 2015, 18:29

Sloganul lor, bineinteles la zeflemea este: ,,Nu părăsiţi incinta! Citiţi în continuare :)'' Exact cum este al celor de la ,,times new roman'', un editorial care se vrea umoristic: ,,Domne ocoleste-i pe romani!''. Aia macar recunosc ca sunt extremisti antiromani si atei, dar aici toti se dau mari romani...

khal_37
khal_37  •  28 Iulie 2015, 18:27
Postat de para.para pe 28 Iulie 2015, 17:36

Pentru ca ei sunt angajati *** ***

Corect! Aceste ataccuri impotriva Stelei au facut ca vanzarile fituicii sa scada la jumatate datortia faptului ca majoritatea fanilor acestui sport sunt stelisti, iar traficul pe internet sa creasca, datorita faptului ca foarte multi stelisti indignati reactioneaza la atacurile fara precedent, la minciunile si la dezinformarile in ceea ce priveste clubul Steaua. Deci noi le cream traficul pe internet. Daca nici un stelist nu ar mai intra pe acest site o luna, gsp.ro ar intra in colaps financiar.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează