FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

A apărut o nouă problemă: "Primarul nu vrea să-și asume redeschiderea Arenei Naționale"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 15:30

Primăria București nu vrea să redeschidă Arena Națională pe propria răspundere. Primarul Capitalei vrea să aștepte până vor exista soluții egale pentru acest lucru.

"Ieri a avut loc o întâlnire la Ministerul Dezvoltării, la care au participat şi reprezentanţii ISU. S-au ridicat două probleme: măsurile de siguranţă care pot fi luate pentru organizarea evenimentelor şi forma legală de redeschidere a Arenei Naţionale", a spus Ichim, purtătorul de cuvânt al PMB, pentru Mediafax.

Ce ar însemna redeschiderea Arenei Naționale pe "propria răspundere" conform spuselor lui Ichim:

"Chiar şi aşa rămâne o problemă de fond. Redeschiderea stadionului fără autorizaţie înseamnă o încălcare a legii pe care primarul general, Răzvan Sava, nu vrea să şi-o asume. PMB va lua în discuţie redeschiderea stadionului doar dacă se găseşte o soluţie legală".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  20 Februarie 2016, 09:53

LIGA 1 SE PARE CA ARE PROBLEME CHIAR ȘI CU 14 ECHIPE ÎN COMPONENTA ! PE STEFAN CEL MARE JOACA 2 ECHIPE, FCSB NU ARE STADION PROPRIU, CSU CRAIOVA ȘI PANDURII ÎȘI DISPUTA MECIURILE PRACTIC ÎN DEPLASARE** NAȚIONAL ARENA TREBUIE REDESCHISĂ, PAI FINALA CUPEI LIGII ȘI A CUPEI ROMANIEI UNDE SA SE JOACE ?? IAR DERBY-URILE (CE A MAI RĂMAS DE ELE !! ) UNDE ?? SPANIA UNDE SA JOACE AMICALUL CU NOI ???

183640798658767
Din Delta Dunarii  •  19 Februarie 2016, 22:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luke2
luke2  •  19 Februarie 2016, 20:34

Nu este treaba primarului sa-si asume responsabilitatea pentru asa ceva, cum sa o faca? Este treaba institutiilor abilitate care au in competenta verificare sa dea aprobare sau daca nu sa spuna ce trebuie facut pentru a primi aprobare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează