FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

A așteptat până când FCSB și-a pus antrenor și acum a ieșit la atac: "Becali mi-a zis cum să joc și am pierdut! Nu uit toată viața mea"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 21:36

Ilie Stan, fost antrenor al celor de la FCSB, a povestit cum a pierdut un meci după ce a ascultat indicaţiile date de Gigi Becali privind formula de joc. 

După ce în urmă cu câteva săptămâni se autopropunea drept înlocuitorul lui Reghecampf pe banca FCSB-ului, tehnicianul s-a împăcat cu ideea că a pierdut postul, după ce Dică a fost instalat în locul lui Reghe.

"Iliesta" a dezvăluit acum că şi-a dat demisia de la FCSB după ce a pierdut o partidă cu FCM Târgu Mureş, 0-1, în care a pus în aplicare indicaţiile primite de la lojă.

După spusele antrenorului, Becali i-a impus să-l bage în echipa de start pe Valeriu Lupu, fundaș de 21 de ani la acea dată.

"Când mi-a impus pe cineva în echipă, am și plecat. Am avut discuții și mi-a zis: «joci așa». Am jucat așa și am pierdut. Am băgat echipa pe care și-a dorit-o el.

La meciul cu Târgu Mureș, nu-l uit toată viața mea. N-aveam nimic cu niciun jucător, mi-era drag Lupu (n.r. Valeriu Lupu). Dar i-am spus lui Gigi: «Lupu nu va juca nici la divizia B». Și-l cunoșteam de copil.

M-am simțit prost în fața jucătorilor. Cu o zi înaintea meciului am pregătit tactic echipa într-un fel și apoi a trebuit să schimb. A fost un moment penibil", a spus Ilie Stan la TV Dolce Sport.

Valeriu Lupu, fundaș de bandă, are acum 26 de ani și evoluează în liga secundă, la Metalul Reșița. După plecarea de la FCSB, el a mai jucat la ACS Berceni și Săgeata Năvodari. 

Ilie Stan a antrenat FCSB în sezonul 2011-2012, iar meciul la care face referire este o partidă pierdută de roș-albaștrii cu 0-1 în fața celor de la FCM Târgu-Mureș.

Echipa de start trimisă de Ilie Stan cu Târgu Mureș: Tătăruşanu - V. Lupu, Chiricheş, Geraldo, Pîrvulescu - Chipciu, Bicfalvi, Bourceanu, Tănase - Rusescu, Tatu
Rezerve: Stanca, Iliev, T. Bălan, Machado, Răduţ, Nikolici, Fl. Costea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1425838917717550
John Milne  •  19 Mai 2017, 05:05
Postat de nebraska pe 18 Mai 2017, 23:20

Ce gigist fara caracter e asta!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Mai 2017, 23:49
Postat de nebraska pe 18 Mai 2017, 23:20

Ce gigist fara caracter e asta!

scrie un talpagastean, care e oximoron cu caracterul. lmao

tanasevictor
tanasevictor  •  18 Mai 2017, 23:24

I-am avertizat Oltenii s-au tinut cu nasul pe sus in aceasta perioada Ei aveau grija altora Nu-i nici prima si nici ultima data cand nu-si realizeaza obiectivul

Vezi toate comentariile (21)
Comentează