FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A câștigat primul meci pe banca lui Dinamo, dar continuă să fie nemulțumit: "Mă deranjează acest lucru"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 18:43

Vasile Miriuță, tehnicianul celor de la Dinamo, a dezvăluit așteptările pe care le are de la echipa sa în perioada următoare, mărturisind că este nemulțumit de forma slabă a atacanților, care nu au punctat nici în victoria de luni seara cu Juventus, 3-0. 

"Am lucrat mult în ultimele două săptămâni, iar aseară a fost o victorie de moral, am fost mai vii. Am început să jucăm ce îmi doresc eu, dar mai avem de lucrat la automatisme. Nu am o baghetă magică, să rezolv totul în trei săptămâni.

Mă deranjeză că atacanții nu înscriu. Sper ca pe viitor să înceapă să marcheze, e foarte important pentru încrederea lor.

Aștept mai mult de la toată echipa, mai avem nevoie de anumite sincronizări ca să arătăm și mai bine. Să ne ajute Dumnezeu să ieșim bine din meciurile cu Viitorul și Botoșani, apoi vom fi mai liniștiți.  Mă bat cu Astra, FC Botoșani și Viitorul pentru play-off", a declarat Miriuță, la TV Digi Sport. 

"Nu ar fi corect să spun că am găsit echipa nepregătită fizic. I-am găsit pe jucători bine, dar îi voi face să arate și mai bine" Vasile Miriuță

"E o situație care ne încurcă, dar sperăm ca gazonul să arate mai bine la meciul cu Viitorul de peste două etape" Vasile Miriuță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  18 Octombrie 2017, 01:19

Nica pare doar o poveste...

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  17 Octombrie 2017, 21:20

PENEDO - NICA(corbu) , NEDELCEARU , MARIC(r.grigore) , OLIVA - P.ANTON(i.serban) , ST.FILIP(nascimento) - COSTACHE , HANCA(rivaldinho) , SALOMAO(i.gheorghe) - NEMEC(moldoveanu) !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close