FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A căzut transferul pentru care a insistat Andone: "Nu știu care sunt motivele"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 09:10

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo l-a dorit pe fundașul bulgar Ivan Ivanov, 29 de ani.

Jucătorul este liber de contract, iar Ioan Andone îl dorea după ce au lucrat împreună la ȚSKA Sofia, în 2010. Totuși, negocierile dintre cele două părți au căzut, iar bulgarul nu va mai veni la Dinamo.

"Noi căutam un fundaș central. Am vorbit cu Ivanvov, pe care îl știam de când am antrenat la ȚSKA Sofia. Îl doream, dar din nu știu ce motive, transferul nu s-a mai făcut.

Am mai dorit și un croat din Turcia, dar și negocierile cu el au căzut. Mai căutam. Eu îmi doresc un fundaș central", a spus Andone la TV Digi Sport.

De serviciile bulgarului s-au interesat mai multe echipe, precum Apoel Nicosia, Arsenal Tula și Gaziantepspor, formații care îi oferă salarii mai mari decât ce i-a propus Dinamo.

900.000 €este cota lui Ivan Ivanov, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Ivan Ivanov a jucat la Lokomodiv Plodviv, ȚSKA Sofia, Alania, Partizan, FC Basel și Panathinaikos. Ivanov are trei tituluri de campion: 2 cu Partizan și unul cu FC Basel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
chiorul
chiorul  •  31 Ianuarie 2017, 14:13

"De serviciile bulgarului s-au interesat mai multe echipe, precum Apoel Nicosia, Arsenal Tula și Gaziantepspor, formații care îi oferă salarii mai mari decât ce i-a propus Dinamo." De de oare n-o fi semnat bulgarul, nea' Ando? Uite ca s-a prins si ti-a raspuns gsp-ul. ***... *** si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  31 Ianuarie 2017, 13:07

ne-am plictisit

khal_37
khal_37  •  31 Ianuarie 2017, 12:00

Ce fotbalist accepta conditiile lui gelu eftimie si a nepotului zugrav?? Sa fii nesanatos la cap sa accepti contracte pe 4-5 ani cu un salar de baza de 9000 de lei si bonusuri fantasmagorice de ,,performanta''( castigarea campionatului, accederea in grupele UCL etc) de alti imaginari 18-20000 de lei. Din cei peste 200 de jucatori cu care cei din ,,groapa'' se laudau in ultimul se zona ca ,,ii intereseaza'' si ca ,,ii urmaresc'' cati au semnat???? Va spun eu, niciunul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close