FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

A cheltuit peste 20 de milioane de euro în fotbal, dar stă pe o comoară » Adrian Mititelu şi-a dezvăluit secretele: "M-am băgat în luptă aiurea cu Gigi Becali!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 12 iunie 2014 12:45

Într-un interviu spectaculos acordat Gazetei Sporturilor, Adrian Mititelu şi-a dezvăluit şi o altă faţă decît cea arătată ca patron al Universităţii Craiova: cea de colecţionar. Mititelu a prezentat în faţa ziariştilor comorile strînse din copilărie.
Omul de afaceri oltean a vorbit şi despre sumele incredibile investite în echipa de fotbal şi cum se trăia la Universitatea în perioada sa de vîrf.

"Am pierdut 21 de milioane de euro! Bani cheltuiţi, dintre care două milioane de euro îi mai am datorii şi acum. Am avut terenuri de 27 de milioane de euro şi am aruncat bani per fotbal. Păi, erau vremuri cînd aveam două milioane de euro, la orice oră, în cont.

Îi dădeam lui Florin Costea 350.000 de euro, lui Prepeliţă la fel, lui Dorel Stoica 400.000! Cînd au venit toţi la mine, au sosit cu taxiurile, după un an, era show auto la stadion. M-am băgat în luptă aiurea cu Gigi Becali, am consumat aiurea amîndoi bani pe nişte jucători ce trebuiau să aibă 5.000 de euro salariu pe lună, că şi-aşa era enorm pentru România".

Află ce conţine tezaurul lui Adrian Mititelu citind interviul de 4 pagini în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, disponibilă la chioşcuri, sau în ediţia digitală.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  13 Iunie 2014, 11:03

un singur lucru pentru fanii boo''veni: mititelu, nu-i lasa! :D

dblock
dblock  •  13 Iunie 2014, 00:14
Postat de danyla pe 12 Iunie 2014, 22:21

Cum vine asta ?! ... A bagat 20 de mil si are datorii de 40 de mil ?! ... Daca cineva il mai crede pe Mititel inseamna ca e bolnav mental asemenea lui !... Mititel nu a avut bani sa-i dea lui Staicu pe echipa ! Staicu a tras de el o vara intreaga ! ... Pana la urma i-a dat o benzinarie si 300 000 de dolari ! ... Ce tot vorbiti aici ?! ... Omul nu a investit in 5 ani, 5 mil. de euro si traia din drepturile de televizare ! ... Mititelu e nebun, se viseaza un fel de Rockefeller, dar mai nebuni ca el sunt cei care il cred ! .. Iar terenurile nici macar nu sunt ale lui, fac obiectul unor litigii aflate pe rolul diverselor instante de ani de zile ! ...

datoriile alea au penalitati sa stii.. exista dobanzi la banii imprumutati, samd.. Nu e ca intre prieteni, imi dai 100 de lei, iti dau 100 si-o cafea.

omar09
omar09  •  12 Iunie 2014, 22:51

Se vede ,domnilor ziaristi ca v-a lipseste Jiji becali si incercati sa gasiti alt handicapat ca el ,,,, santeti pe aproape si imbecilicus asta de mititel vede porci care zboara.Pai unul cu banie imbraca ca un ,homles, nu are pe nimeni langa el sai zica cum sa se imbrace ,cu tot respectul si doamna aia care statea langa el la meci,,,,,,pai aratau amandoi , un pic prea ,rufosi,zici ca le dadea hainele gratis de la caritas , erau ca Don Qijotte si Sancio Panza.Ii face-ti o mare favoare daca-l lasati in anonimat, a fost unul care a aruncat cu marmelada in ventilator si a stropit toti oltenii.Ciudatul asta nu a vazut 20 de mill de euro nici in filmele lui Robert de Niro .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close