FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A doua mutare » După Golubovici, Steaua e aproape de transferul unui nou jucător

Aganovici, 28 de ani, a avut o medie a notelor GSP de 6,18 în tricoul Viitorul, al treilea după Cernat şi Vlad Achim
Aganovici, 28 de ani, a avut o medie a notelor GSP de 6,18 în tricoul Viitorul, al treilea după Cernat şi Vlad Achim

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

După sârbul Golubovici, Steaua e foarte aproape de a-l achiziţiona şi pe mijlocaşul croat, care în România a evoluat la Braşov şi Viitorul.

Steaua se orientează către fostul spaţiu iugoslav şi, după ce deja l-a antamat pe Bojan Golubovici, atacantul sârb de 32 de ani de la CSMS Iaşi, în zilele viitoare va bifa şi transferul lui Adnan Aganovici.

Mijlocaşul croat rămâne liber de contract după despărţirea de AEL Limassol, însă el e o cunoştinţă mai veche a Ligii 1: a jucat două sezoane la FC Braşov şi o jumătate de an la Viitorul.

"Cred că deja l-am semnat sau urmează. Va fi fotbalistul care va juca lângă Pintilii, la mijloc", a declarat aseară Gigi Becali la DigiSport.

Pentru un mijlocaş, cifrele lui Aganovici sunt bune. În ultimele două sezoane a jucat 68 de meciuri şi a marcat 15 goluri în tricoul a 3 echipe: Braşov, Viitorul şi AEL Limassol.

La 100.000 de Nathan Junior

Gigi Becali a dezvăluit şi oferta pe care Steaua a făcut-o pentru a-l aduce pe brazilianul Nathan Junior, atacant care a evoluat la Tondela, în Portugalia, şi care acum e liber de contract.

"I-am oferit lui 200.000 de euro la semnătură plus un salariu de 200.000 de euro anual, dar mai vrea şi impresarul 100.000, iar eu la agenţi nu dau bani", a spus Becali. Nathan Junior, 27 de ani, a marcat 13 goluri în 34 de etape de campionat.

6echipe a bifat Aganovici în Croaţia: HNK Dubrovnik, GOSK Dubrovnik, Trogir, Medijimurje, Varazdin şi Istra

3e locul pe care Aganovici a terminat în Ancheta Gazetei Sporturilor la secţiunea "străinii anului 2015 în Liga 1", primii doi fiind Varela şi De Amorim

BECALI DESPRE ALTE ŢINTE ALE STELEI

  • Lucian Sânmărtean: "Anamaria are dreptate, nu trebuia MM să vorbească aşa despre un fotbalist care a ajutat Steaua. Eu iau mereu în calcul o posibilă revenire a lui, să vedem ce va fi"
  • Cristi Tănase: "Şi de el voi fi mereu interesat, nu voi vorbi urât niciodată, pentru că nu uit ce a făcut pentru Steaua şi că ne-am despărţit frumos"
  • Răzvan Marin şi Florin Tănase: "M-am gândit deja la ce ofertă o să-i fac lui Hagi, şi din punctul meu de vedere e una care înseamnă bani mulţi"
  • Vlad Achim: "Şi el e un fotbalist care ne interesează"
  • Andrei Ivan: "N-am negociat nimic, dar recunosc că îl vreau. Acum, după ce Craiova a ratat accesul în Europa, cei de acolo vor avea probabil şi presiunea jucătorului şi a tatălui lui, care vor dori să meargă în altă parte"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  31 Mai 2016, 15:50

O propunere pt Giginho:Elek de la retrogradata Poli. Este gratis-ma rog sa declare ca a dat 2 milioane de euro pe el-baiatul joaca excelent ambele faze. Si atacant si fundas central. Un fotbalist formidabil, de mare viitor. La fcsb va marca 30-40 goluri pe sezon. Il va vinde-Giginho desigur-pe cel putzin 20-37 milioane de molari.

749913671784643
Razvan Marcel  •  31 Mai 2016, 15:06

Transferuri de doi lei,nimik bun,Golubovici sare mingea din el ca din perete,e gen Tade,Aganovici ia dat Hagi drumu'fara bani,daca era bun,nu se lua bani pe el?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2016, 12:38

vai mama lor cu asa transferuri!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează