FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A fi sau a nu fi modernizare » Întâlnire de gradul 0 pentru viitorul stadionului Dinamo

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 21:27

Modernizarea stadionului Dinamo în vederea EURO 2020 este într-un real pericol, iar veştile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru fanii dinamovişti. 

Nicolae Badea, considerat omul cheie în rezolvarea acestei situaţii, nu a oferit încă nicio declaraţie oficială cu privire la soluţionarea problemelor stadionului din "Ştefan cel Mare", iar ultimatumul impus de FRF se apropie de sfârşit.

Totuşi, conform site-ului dinamo1948.club, mâine ar urma să aibă loc o întrevedere între Nicolae Badea, preşedintele A FC Dinamo, şi Monica Iagăr, actualul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo.  

Federația a recunoscut recent că în acest moment discuțiile sunt blocate, iar oficialii dinamovişti mai au timp până la 31 martie să ajungă la un consens. În caz contrar, stadionul va ieși de pe lista pentru Euro 2020

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, doar că există riscul de a fi exclus din listă, întrucât sunt probleme între CS Dinamo (n.r. al Ministerului de Interne) și AFC Dinamo București, al cărei deținător este Nicolae Badea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
fangigi
fangigi  •  15 Martie 2017, 14:20
Postat de fangigi pe 15 Martie 2017, 10:11

***

Adevaull ca este jignitor pt fcsbisti ca ei n-au stadion deloc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159273521119211
Florin Popescu  •  15 Martie 2017, 13:57

pe badea sal ia dnaul ,nu inteleg cum de a scapat pana acum,borcea al acopera *** deci trebuie strans cu usa borcea si o sa spuna cea au facut impreuna nu se poate ca aceasta lipitoare sa scape la cat a *** de la dinamo si cat a tras din transferuri,sa ne lase sa facem stadionul cxa altfel va vedea furia suporterilor dinamovisti si el o stie ca nu este prima data cand a fostpus la punct de suporteri,mai ales cei din jurul stadionului dinamo care stie cam tot ce se intampla si tot ce misca la club asa ca adevarul va iesi la iveala cat de curand.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  15 Martie 2017, 10:23
Postat de dinamo_fan pe 14 Martie 2017, 22:44

badea asta in loc sa unfunde puscaria..pune piedici in calea dezvoltarii fotbalului din Romania. ca la noi la nimeni.

Bai, cum sa infunde Nicu Badea puscaria? Doar a fost ginerele lui Teleaga, nu un repetent ca Gheorghe!;)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează