FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 2-3

A fost cel mai bun stelist cu FC Voluntari, dar nu a mulțumit pe toată lumea: "L-aș fi bătut la pauză! La Steaua, fiecare joacă pentru el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 11:51

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF și la FC Voluntari, a comentat meciul ilfovenilor cu Steaua, 2-3, și a vorbit despre prestația echipei roș-albastre.

" Steaua are jucători buni, dar joacă fiecare pentru el. E greu pentru Reghe să închege o echipă bună. Fiecare joacă pentru el. Pe Boldrin l-aș fi luat la bătaie la pauză, la cât a putut să țină de minge. Muniru a jucat prea retras și nu a ajutat deloc atacul. Trebuie să se pună la punct pentru că vor avea meciuri grele.

Slab campionat avem. Am văzut un meci prost și un arbitraj la fel. Hațegan a greșit. Nu a fost penalty și nici lovitura liberă din care s-a dat gol. Hațegan a arbitrat «chelios»", a spus Dragomir la DigiSport.

8
a fost nota primită de Boldrin din partea Gazetei Sporturilor

Citește și: Probleme în defensivă! Doi fundași ai Stelei au fost la pământ în meciul cu FC Voluntari! Cine a impresionat și cum arată notele meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
soccer_statis
soccer_statis  •  26 Septembrie 2016, 15:14

Cu amendamentul ca Enache nu juca la Astra fundas...

stelbz
stelbz  •  26 Septembrie 2016, 12:37

Cand joci cu un singur varf de meserie trebuie sa ai aripi de viteza, dar nu numai atat ci, care CENTREAZA CU MARE EXACTITATE pe acel varf de atac. La FC Steaua nu au fost(nu sunt) centrari precise nici pentru Tade(cum erau la CFR) si nici pt. Golubovici(cum primea la Iasi cand a inscris atatea goluri). Dar la FC Steaua ...."fiecare joaca pentru el", fiecare vrea sa dribleze si sa rezolve singur, pana ce pierde mingea.....

ray51
ray51  •  26 Septembrie 2016, 12:03

Doar cei care au destabilizat-o pe Astra sunt pe felie: unu bun, altul catastrofal. E vorba despre Boldrin si Enache.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează