FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A fost dat afară de Dinamo, dar regretul lui Bilinski e legat de Steaua » Care e cea mai frumoasă amintire

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 20:58

Kamil Bilinski a fost îndepărtat de Dinamo fără să primească prea multe explicaţii, însă nu regretă atît de mult despărţirea de "cîini" pe cît îi pare rău că nu se va mai întîlni cu Steaua într-un derby.

"Este unul dintre cele mai tari derby-uri din Europa (n.r. meciul cu Steaua). Sînt o mulțime de emoții, presiune mare, coregrafii, totul este perfect. Îmi va fi dor de acest derby", a spus Bilinski pentru Digisport.

Atacantul a vorbit şi despre cea mai frumoasă amintire din perioada petrecută la Dinamo: "De departe, cea mai frumoasă amintire este hattrick-ul de la meciul cu Oțelul. Atunci a fost prima dată în carieră cînd am marcat trei goluri într-un meci oficial. Și dacă mai punem la socoteală faptul că, tot atunci, în tribune au fost, pentru prima dată pe un stadion din București, și soția cu fiul meu, atunci a fost o seară perfectă, ceva uimitor".

18 goluri
a marcat Bilinski pentru Dinamo în toate competiţiile în perioada petrecută în Ştefan cel Mare (2013-2015)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
dinamovist16
dinamovist16  •  05 Iulie 2015, 13:02
Postat de simptomulzero pe 05 Iulie 2015, 02:52

"se vede ca TI(pentru ca nu are cum sa fie articulat) cu CEI de ... tot va LEGATI ...ti-a luat MAICA-TA(pentru ca >***< are cratima :D)...si acum VI (pentru ca doar oamenii care nu-s morti sunt vii)...sterge-ti MUCII (pentru ca al 2-lea i vine de la articulare)"...am incercat sa gasesc niste explicatii pe intelesul tau...apropo de asta, cand ii spui cuiva ca nu stie limba romana, ai grija sa nu cazi in penibil distrugand chiar tu gramatica limbii romane.

@simptomulzero a veni: eu vin > tu vi(n)i > tu vii a ţine: eu ţin > tu ţi(n)i > tu ţii Ce ti-e si cu conjugarile astea...

ultimulcaine
ultimulcaine  •  05 Iulie 2015, 11:01

PT : khal_37 • 05 Iulie 2015, 00:01 Constat pe zi ce trece,cu stupoare, ca tie nu mai are nimeni ce sa iti faca...nu mai esti de ***...Asa ca rog INTREGUL POPOR ROMAN care citeste aceste randuri...daca se gaseste o persoana care are cunostinte la o *** pe afara, sa TE AJUTE intr-un fel...desi se pare, ca e prea TARZIU !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Iulie 2015, 03:04

defapt voi ziaristi *** a spus ca ii pare rau ca nu a marcat in poarta fcsb-ului de cand a venit, am vzt interviu la d1g1 si asta spunea, nu ca-i pare rau ca nu va mai juca cu fcsb, repede, voi cu titluri voastre PRO-*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează