FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A fost dat afară de Dinamo şi acum dă de pămînt cu Anghelache: "M-a minţit mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 11:19

Dinamo s-a despărţit de şase jucători în această iarnă, printre care şi brazilianul Wanderson Miranda, jucător venit gratis în curtea "cîinilor" în vara lui 2014.

Fotbalistul s-a resemnat cu decizia oficialilor dinamovişti şi îi pune la zid pe Anghelache şi Negoiţă.

"A fost o experienţă care nu m-a făcut foarte fericit. Nu am jucat fotbalul cu care eram obişnuit. Cînd un jucător este într-o echipă în care nu se simte fericit, nu îi iese nimic. Mă refer la preşedintele Anghelache, m-a minţit mult.

Cînd eram în Portugalia în vacanţă, l-am sunat să-i spun de întîrzierea salariului. Şi ca de fiecare dată îmi spunea: «Luni», dar salariul niciodată nu apărea. Ştia că am familia acolo şi că aveam nevoie să-i ofer un confort familiei mele.

O dată, la un meci cu Gaz Metan, eram în tribună, nu am jucat. După meci, l-am chemat (n.r. pe Negoiţă) şi i-am spus: «Auzi, cum rămâne cu situaţia mea? Eu vreau să plec, eu nu vreau să rămîn aşa. Va rog, lăsaţi-mă să plec!»

M-a îmbrăţişat şi mi-a zis: «Nu, meciul următor tu o să joci!». L-am întrebat: «Eşti sigur?» Mi-a zis că da. Meciul următor era cu Petrolul. A venit meciul cu Petrolul şi tot nu am jucat", a declarat Miranda pentru Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
pinna
pinna  •  12 Ianuarie 2015, 12:13

Pai mai Miranda si tu l-ai mintit ca esti fotbalist. Acuma cred ca sunteti chit, nu?

luker
luker  •  12 Ianuarie 2015, 08:02

Interesant e ca Miranda trebuia sa joace ca sa fie platit. Nu mai e deajuns sa ai contract la Dinamo si sa traiesti BINE. Mai trebuie sa si muncesti. Nasol mah Mirando!

1745flo
1745flo  •  11 Ianuarie 2015, 20:59
Postat de unico_biancorossi pe 11 Ianuarie 2015, 17:31

incontestabil. din pacate pentru el si celelalte petarde.

Si inca mai erau platiti ca sa faca figuratie ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează