FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-1

A fost xenofobie! Hagi s-a dezlănțuit într-o nouă conferință de presă: "Era român și trebuia să îl ascundeți! Să vă spun ce mi-a dezvăluit un mare antrenor"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 09:48

Gică Hagi a răbufnit din nou! De data aceasta, la conferința de presă de după meciul cu Botoșani, câștigat cu 2-1 de Viitorul. Prilejul? Ianis Hagi a făcut din nou un meci foarte bun, reușind să înscrie un gol și a lovit și bara dintr-o lovitură liberă. 

"Regele" nu-l iartă pe Pantaleo Corvino, directorul sportiv al celor de la Fiorentina, pe care-l acuză că nu i-a dat nicio șansă lui Ianis Hagi. Mai mult, Gică Hagi spune că în spatele nefolosirii lui Ianis stă un puseu de xenofobie, adică italienii l-ar fi respins pe jucătorul în vârstă de 19 de ani din cauza naționalității.

"M-au mințit în față pe mine și pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti! Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit și nu joacă la club.

Directorul sportiv face și desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget și e pe locul 11 cu Pioli.

Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piață. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino. Şi cred că şi eu am produs jucători cât el, că se laudă câţi jucători a produs. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut!

Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci, înveţi din greşeală. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla", a răbufnit Hagi la conferința de presă conform TV Digi Sport. 

Nota 8a primit Ianis Hagi în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare de pe teren

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (48)
976569435687052
Budica Stancu  •  20 Februarie 2018, 22:41

Bravo, asta e adevarul . Gica are dreptate, Ianis este foarte bun jucator ,s-a vazut chiar ieri in meciul cu BOTOSANI. Are un mare viitor si Gica va fi foarte fericit sa-si admere baiatul cum jongleaza cu mingea si creaza spectacol.Va fi idolul tribunelor !

blocatu
blocatu  •  20 Februarie 2018, 21:39

cel mai bine pentru junior este ca taica-sau sa inceteze odata tot circul asta declarativ! gata, e in trecut, mergi inainte! ai impresia ca schimbi ceva daca urli si la Corvino cum urlai la Vochin? "de ce , Andrei? spune, Andrei!" parerea mea e ca nu stie cand sa se opreasca!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  20 Februarie 2018, 19:23
Postat de dinamo_fan pe 20 Februarie 2018, 11:34

v-a dat cu terenul in cap Nistor de fiecare data cand v-a prins :))

Da, de-aia declara ca in afara de cele 5 goluri Steaua nu a avut nicio ocazie. E un jucator modest care are varfuri de forma dar mai rare decat se asteapta de la el.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează