FOTBAL  »  Superliga  »  PORTUGALIA

A fugit din cantonament, iar acum a fost deja prezentat la noua echipă » Urmează suspendarea?

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 14:26

Fugit din cantonamentul Petrolului ieri noapte, lui Gevaro Nepomuceno nu i-a luat mult pentru a-și găsi echipă.

Așa cum a anunțat și site-ul oficial al clubului ploieștean, fotbalistul a semnat cu formația portugheză Maritimo.

Mijlocașul ofensiv de 23 de ani din Olanda a fost deja prezentat pe site-ul clubului, lucru care i-a scos din sărite pe oficialii Petrolului. Aceștia vor depunde toate actele pentru a-l suspenda pe internaționalul din Curacao.

Gevaro a prins 58 de meciuri în tricoul Petrolului și a marcat două goluri, oferind și două pase decisive.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  03 Februarie 2016, 06:58

un prapadit

bdgeorge
bdgeorge  •  02 Februarie 2016, 17:21
Postat de gica_oboreanu pe 02 Februarie 2016, 15:42

se inteleg ei pe cateva zeci de mii... dupa evolutia din toamna, nu e o pierdere. bine c'au scapat si de tamuz. trebuia terminat cu el de mai mult timp, chiar de acum o iarna, de cand e tot accidentat. salarii mari, platite degeaba. moussa cic'ar fi ajuns in norvegia. sa fie primit !

asa o fi in capul tau in realitate e jale..sper ca Ziani asta sa faca diferentain rest e jale mare..am vazut in turcia meciul cu o echipa din divizia B din Austria,nu ma intreba cum se numeste ca nu am retinut..sa-ti fac un rezumat ..in aparae pe benzi e satisfacator in centrul apararii insa e JALE ..jale mare au dat aia (niste copii) 2 goluri printre Mișelăricu și Inez de ma intreb ce cauta astia (inclusiv alexandru care a intrat mai tarziu) la o echipa de prima divizie ..nu stiu sa stea in ghete nu pe teren..Petrescu,Bolboasa in poarta la fel nesiguri de al treilea portar nu are rost sa comentez a facut cadou golul egalizator..Mares si varga amandoi indolent iGuerriero are doar nume sudamerican in rest sare balonul ca din stalp, Marinescu vrea dar nu mai poate,Paolucci ok un fotbalist interesantin fata Michail ???ai sa vezi tu ce il vei regreta pe Toto si Moussa..cu echipa asta sunt sub 10% sanse sa scapam de retrogradare si sunt generos

gannicus2014
gannicus2014  •  02 Februarie 2016, 16:14

probabil au memorii depuse la UEFA pt intarzieri la salarii si-au primit cartea verde provizoriu , ca sa nu li se ingradeasca dreptul la munca

Vezi toate comentariile (7)
Comentează