FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

L-a prădat pe Copos? » Gazeta a aflat motivul pentru care Şumudică e interzis în Grant

Marius Şumudică dezminte acuzaţiile rapidiştilor.
Marius Şumudică dezminte acuzaţiile rapidiştilor.

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 11:08

Giuleştenii susţin că Marius Şumudică a plecat cu două laptopuri şi o imprimantă după ce-a fost demis în aprilie de la Rapid, el nemaifiind agreat acum de Zotta şi Taban.

Fostul antrenor al Rapidului, Marius Şumudică, este dorit de aproape toată lumea în Grant. De la suporterii care l-au susţinut mereu şi i-au scandat numele la jucătorii care-l consideră unul dintre ei. Dar şansele ca Şumi să fie numit "principal" după demisia lui Ioan Ovidiu Sabău sînt foarte mici. Motivul este un eveniment petrecut la club la finalul mandatului său trecut.

" Taban şi Zotta nu vor să mai audă de Şumudică ca antrenor aici, mai ales după ce el a furat mai multe produse IT în momentul în care a plecat în aprilie 2011! Cînd a fost dat afară de la Rapid, Copos mai avea la el o datorie de aproximativ 30.000 de euro şi Şumudică a zis că pînă nu-i dă banii ia gaj două laptopuri şi-o imprimantă care erau pe la ProRapid", au dezvăluit surse de lîngă echipă.

După ce şi-a primit restanţa financiară, oficialii care se ocupau de inventarul produselor de la ProRapid l-au sunat pe antrenor. "Şumudică a zis că el nu mai are nici un laptop acasă, că le-a luat secundul Cristi Petre, care nu le mai găseşte şi nu ştie pe unde mai sînt! A luat şi banii, a păstrat şi laptopurile", a mai precizat sursa GSP.

Marius Şumudică a reacţionat: "Nu am primit nici un laptop cît am fost la Rapid. Sînt lucruri aberante lansate de către unii care vor să-mi facă rău. Le-aş da laptopul meu dacă vor neapărat, dar din păcate nu folosesc aşa ceva. S-au trezit după 4 ani să mă atace".

INBOX
- Ioan Niculae a renunţat să cumpere Rapidul: "Nu cred că se va găsi vreun prost care să facă aşa ceva! Cînd pierzi, pierzi, asta este!".
- Dumitru Dragomir despre situaţia din Giuleşti: "Unde e scandal nu sînt niciodată rezultate. Praful se alege! Iar la Rapid nu merge nimic. Ar fi culmea să retrogradeze".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
tigruzzu
tigruzzu  •  02 Decembrie 2012, 23:52
Postat de spivak pe 09 Noiembrie 2012, 17:46

Stuttgart - Steaua 1-1, Heerenven - Rapid 4-0... Mai e nevoie de comentarii?

Steaua-Stutgart 1:5 Este... cel mai bun comentariu. Singurul comentariu necesar... Nu-i așa?

zarqa
zarqa  •  02 Decembrie 2012, 19:45

NU cred ca a facut Shumi dintr'astea . dar daca a facut-o merita sa-si traga ponoasele. Oare Shumudica poate fi manglitor ??

flo_cristian
flo_cristian  •  10 Noiembrie 2012, 18:05
Postat de spivak pe 09 Noiembrie 2012, 17:46

Stuttgart - Steaua 1-1, Heerenven - Rapid 4-0... Mai e nevoie de comentarii?

inainte sa scri ceva mai documenteaza-te,stuttgart-steaua a fost 2-2

Vezi toate comentariile (48)
Comentează