FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A împărțit vestiarul cu Buffon, dar cel mai bun sezon l-a avut la Dinamo: "În vară mi s-a îndeplinit visul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 16:10

Portarul Laurențiu Brănescu (22 de ani) a venit la Dinamo împrumut de la Juventus Torino, unde era coleg de post cu marele Gianluigi Buffon, și spune că acesta e cel mai bun al carierei sale.

"Pentru mine a fost un an reuşit şi mă bucur că Dumnezeu mi-a ascultat dorinţa de a îmbrăca tricoul alb-roşu. În vară mi s-a îndeplinit visul, iar acum respir în fiecare zi pentru Dinamo! Am mai spus-o, mai ales în momentele dificile, doar Dinamo contează pentru mine!

A fost cel mai bun sezon din cariera mea. Obiectivele nu se opresc aici. Sper din toată inima să am evoluţii foarte bune în 2017 şi, într-o zi, să îmbrac şi tricoul primei reprezentative a României", a scris Brănescu pe contul său de facebook.

18 meciuri
a bifat Brănescu în acest an pentru Dinamo, în toate competițiile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1242515685827726
Patryk Dinamovik  •  25 Decembrie 2016, 08:28

haideusicfr ,prietene un craciun fericit nu vreau sa te supar...cred ca esti CFR-ist, nu mai pomeni Steaua care chipurile are 2 milioane de suporteri care nu vin la stadioane nici in procent de 5% ,si dupa 7-2 cu Dinamo in care 7 a luat Nita poate sa se faca mos craciun ...craciun feririt iti doresc ..haide U CLUJ si DINAMO ,binenteles..:))))

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2016, 22:32

Branescule asta e parerea*ta*. Cu Nationala. Stai la rand: Tatarusanu ,fost la Steaua , Pantelimon (si asta a *fost * la careva ca altfel nu inteleg!), Lung jr ( no bine ma !),Nita (nici nu se discuta -Steaua in sus si Steaua in jos -j*espere bien)..asa ca Italia ca iItalia ,Buffon ca Buffon,Juventus ca Juventus ,Dinamo ca Dinamo ,da* de Steaua ai auzit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează