FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

A intrat pe fir pentru Sânmărtean! Hagi a vorbit și despre transferurile lui Răzvan Marin și Florin Tănase la Steaua

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 09:02

Gică Hagi e pregătit să continue la Viitorul politica echilibrului între fotbaliștii tineri și cei cu experiență.

”Regele” ar fi dispus să-i facă o ofertă lui Lucian Sânmărtean, după ce fotbalistul s-a despărțit de Al Ittihad. Hagi n-a dat mai multe detalii și s-a limitat la a spune doar "să vedem".

Patronul- antrenor al Viitorului a vorbit și despre transferurile lui Răzvan Marin și Florin Tănase la Steaua și spune că în zilele viitoare se va întâlni cu Gigi Becali.

"O să vorbesc cu Gigi, o să ne întâlnim. E clar că ei, dacă pleacă, prioritatea e să plece afară, dar dacă doresc să rămână la noi, o să rămână la noi. Și noi ne dorim să progresăm și cred că orice jucător își găsește ce trebuie la noi, aici. Însă dacă un club mare din România îi vrea, trebuie să știe că cei doi au o cota importantă și costă mulți bani și le va fi greu să îi ia" Hagi la ProTV

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
881302025329434
Alexandru Bogdan  •  30 Mai 2016, 15:42

Cum sa dai bani pe un jucator ..care a fost la tine in curte..?? Dar strategia Stelei de a distruge centrul de copii si juniori ..se vede ca este benefica pt club

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Mai 2016, 14:06

Daca un club isi doreste un jucator, de la alt club, inseamna ca-i place, ca e mai bun ca si ceea ce are in curte., ca macar are viitor, ...deci are cota...deci costa ! E simplu. Ce nu-mi place mie, e nu ca sa vrei ceva, ci sa faci ,ca si Becali, cind iti place subit de un jucator bun, tocmai in preajma jocului cu echipa lui,. sau daca aceasta echipa e mai buna. Dar, intre campionate...poti visa , la transferuri, bani si...putina minte sa ai. Ca o parere Reghemcamp nu este un antrenor care sa joace cu tineri, nu a promovat, doar a distrus ( vezi Iancu vezi Vilceanu, vezi Mihalcea, etc-(nu a scos nici un tanar jucator,la vedere) .Asa ca in locul lui Tanase sai Marin as beli ochii , de doua ori , cind semnez cu Steaua, As cere bani la semnatura. Ca astia renunta usor la tine si te trimit prin parcuri,...sai la Voluntari.

dinamo100
dinamo100  •  30 Mai 2016, 10:45

Vroia si el sa-si laude marfa, evident ca nu este nicio oferta pentru cei doi in afara celei de la Jiji, iar Jiji se simte un pic dator fata de Hagi fiindca i-a dat un job la Viitorul in perioada detentiei. Totusi, Jiji a mai dat o gramada de bani si pe alte "talente" de la Viitorul (vezi Iancu) si nu cred ca mai e chiar asa darnic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează