FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI 1-1

A jucat la Dinamo, iar acum surprinde: "Îmi convine că sunt în play-out!" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 20:08

Andrei Marc a înscris golul Chiajnei din partida cu Sepsi, scor 1-1. La finalul jocului fostul fundaș dinamovist a surprins și s-a arătat încântat de prezența "câinilor" în play-out. 

Fotbalistul care a strâns 44 de prezențe în tricoul "câinilor", pentru care a marcat de două ori, a și explicat de ce spune acest lucru. 

"Sincer mie îmi convine că Dinamo e în play-out. Așa poate mai vine lumea la stadion. Așa se vor mai uita și oamenii la meciuri, pentru că ochii erau doar pe play-off.

Vine Dinamo aici, merge la Juventus, la Sfântu Gheorghe. E altceva acum, Dinamo e un club mare și dă importanță acestui play-out", a zis Andrei Marc la Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1060707464082720
Dan Sorescu  •  11 Martie 2018, 13:38

Alt pancanau.

tihi
tihi  •  11 Martie 2018, 09:49

Sper ca toamna Marc sa ajunga in esalonul secund !!

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 07:28

Nu ne mai uităm la meciuri, nu mai venim la stadion. Dacă retrogradăm în Liga 3 ne mai vedeți acolo. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează