FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A mai căzut un mit în fotbalul românesc: Mircea Rednic, rateu după rateu la Dinamo

Simon Zenke
Simon Zenke

Articol de - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 11:36

Gata și cu mitul transferurilor bune: Rednic a ratat toate achizițiile de până acum.

Mircea Rednic a venit pe cai mari la Dinamo, cu istoricul mandatului trecut din Ștefan cel Mare.  Atunci, "Puriul" a transferat jucători ieftini și buni pentru nivelul României, cum ar fi Puljici, Mevlja, Palici sau Gnohere. 

De data aceasta însă, antrenorul de 56 de ani a greșit pe bandă rulantă. Tehnicianul s-a grăbit să dea afară cât mai mulți fotbaliști și să aducă alții liberi de contract până în perioada de transferări din iarnă. Atunci, va urma o nouă rundă de import masiv de fotbaliști.

Gazeta vă prezintă mai jos transferurile făcute de Rednic până acum și situația lor:

  • Naser Aliji (24 de ani): Fundașul stânga albanez, cu cetățenie elvețiană, a venit în "Groapă" din postura de jucator liber de contract, nu a mai jucat din vară, când tatăl său a decedat și a preferat să rămână o perioadă lângă familie. Acesta nu a apucat să debuteze pentru Dinamo că s-a și accidentat și a plecat la tratament în Elveția. 
  • Gregory Tade (32 de ani): atacantul francez a jucat doar 45 de minute într-un amical cu Chiajna și s-a accidentat. S-a operat acum două zile pentru ruptură de menisc și va lipsi 3 luni. "Câinii" nu sunt încă hotărâți dacă să îi rupă sau nu contractul lui Gregory. 
  • Rachid Ait-Atmane (25 de ani): Mijlocașul central a evoluat în 4 partide până acum, fiind lăudat de fiecare dată de Rednic. Francezo-algerianul are însă o medie a notelor GSP de 4,75, una dintre cele mai mici din lot. 
  • Simon Zenke (29 de ani): Mijlocaș de bandă, acesta a amuzat pe toată lumea cu fizicul său robust, suporterii numindu-l "noul Bizon de la Dinamo". La fel ca și Atmane, Zenke nu are nicio reușită în 4 meciuri. Media notelor GSP a acestuia este 5, printre cele mai mici de la Dinamo.
  • Mattia Montini (26 de ani): Atacantul italian lăudat de "Puriu" a marcat un gol în 4 partide pentru Dinamo. Adică aproape la fel ca Subotici, care avea o reușită în 5 meciuri când a fost dat afară de Rednic. Teoretic, dacă italianul nu punctează diseară cu Craiova, "Puriul" l-ar putea concedia, așa cum a procedat cu Subotici.
  • Abdel Diarra (23 de ani): Fundașul central ivorian venit în probe a făcut mai multe antrenamente cu "câinii", iar oficialii roș-albi anunțau transferul ca și făcut. Mutarea a picat la o zi după ce GSP a prezentat imagini video cu stoperul care s-a prăbușit din senin inconștient pe gazon în timpul unui meci jucat anul trecut în Suedia. A doua zi după dezvăluiri, Rednic a anunțat extrem de iritat că fotbalistul nu mai semnează cu Dinamo. 

6jucători a dat afară până acum Rednic: Subotici, Grozav, Delorge, Mezague, Cooper, Penedo

Citește și:

EXCLUSIV S-a supărat Nistor! » Căpitanul s-a enervat când a văzut acordul confidențial. Anchetă la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
geo.b.
geo.b.  •  16 Decembrie 2018, 11:32

"A mai căzut un mit în fotbalul românesc".Si ti-a cazut pe bombeu Vrancene,de faci asa urat ? Exista pe piata echipamente de protectie cu bomeuri metalice,incearca-le,ti-or fi bune.Insa echipamente de protectie impotriva prostiei,imi pare rau,nu am auzit sa fie asa ceva pe piata.Dar.....insita,cine stie,poate ca ai norocul sa gasesti.

959479740786337
George Manoiu  •  15 Decembrie 2018, 22:13
Postat de anastasiu pe 15 Decembrie 2018, 22:05

Prietene Victor Vranceanu, esti total pe langa fotbal! Mai bine scrii despre alt sport, daca te pricepi la asa ceva !

Asta e super ziarist... ce imi place sa-i vad plini de ura... incet incet ne vom intoarce. Rednic aduce cu 2 lei jucatori de 3x mai buni decat altii luati cu milioane

anastasiu
anastasiu  •  15 Decembrie 2018, 22:05

Prietene Victor Vranceanu, esti total pe langa fotbal! Mai bine scrii despre alt sport, daca te pricepi la asa ceva !

Vezi toate comentariile (94)
Comentează