FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

A picat testul! » U Cluj a scos doar o remiză din amicalul cu o echipă de divizia C

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 23:03

Înaintea partidei cu FC Braşov, Mihai Teja a hotărît să-şi testeze fotbaliştii într-un joc amical cu FC Zalău. Testul nu a fost însă reuşit, partida terminăndu-se cu scorul de 1-1.

Cu 4 zile înainte de meciul cu "stegarii", U Cluj a disputat un amical cu formaţia de liga a treia, FC Zalău. Antrenorul "şepcilor roşii" a alcătuit o echipă formată predominant din rezerve, însă rezultatul partidei nu a fost unul mulţumitor.

Noile achiziţii, printre care şi Doru Bratu şi Jonathan, nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, comiţînd greşeli grave pe durata partidei. Pentru "U" a marcat Achim din centrarea lui Paulinho.

Echipa de start a lui U Cluj:
Niculescu - Buteanu, Skvorc, D. Bratu, Tîrnăcop - Boboc, Lungu - Achim, Paulinho, Calcan - Jula

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:46
Postat de unico_biancorossi pe 15 August 2014, 17:44

,,)) sa iti fie rusine... "ardeleanule"...

ps - daca tot ai intrat pe un forum public, ai face bine sa fii civilizat, de caracter si cu fair play. sa stii ca nu detii tu adevarul absolut. pe de alta parte, ar fi binevenit sa inveti bunele maniere si sa respecti opiniile tuturor, chiar daca nu iti convin sau ti se par eronate. contreaza-le cu argumente, daca le ai, daca esti capabil, daca ai logica si pricepere.. daca nu ? ura si la gara, adica... go out !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 17:44
Postat de petius pe 15 August 2014, 11:52

De ce te bagi in seama, javra ordinara? Mai bine te-ai uita la jigodiile tale, comunist spurcat!Oare nu scapam de voi niciodata?

,,)) sa iti fie rusine... "ardeleanule"...

aurelguga
aurelguga  •  15 August 2014, 13:50

Aceeasi tenta. Mai bine nu scrieti nimic de "U" ma ca sunteti penibil. Scrieti de chiajna, de voluntari, branesti etc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează