FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A plecat de la Steaua, dar e sigur: "Rădoi mi-a spus că mă va lua înapoi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 17:23

Robert Vîlceanu și Paul Pîrvulescu au fost împrumutați în această vară de Steaua la FC Voluntari, formație nou promovată în Liga 1, însă tînărul fotbalist în vîrstă de 18 ani este cu gîndul tot la roș-albaștri.

Jucătorul cotat la 250 de mii de euro recunoaște că a avut o discuție cu Mirel Rădoi, iar tehnicianul Stelei i-a făcut o promisiune.

"Eram conștient că la Steaua sînt fotbaliști foarte buni și că era greu să prind un loc în lotul de 18 sau să joc. Dar, eu sper ca la iarnă să revin la Steaua.

Chiar mi-a plăcut în primul cantonament, m-am simțit foarte bine. Mirel Rădoi mi-a urat baftă la FC Voluntari și mi-a spus că dacă voi demonstra acolo, peste șase luni voi fi înapoi la Steaua", a declarat Robert Vîlceanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fcslbz2003
fcslbz2003  •  05 Iulie 2015, 20:59

macar n-ati mai bagat-o pe aia cu NESTEMATELE STELEI

forumeer
forumeer  •  05 Iulie 2015, 19:50

Mihalcea nu e in aceeasi grupa de varsta. Mihalcea are 16 ani si joaca in generatia care e acum la nationala U-17, unde nu prea e titular, fiindca joaca juniorul Viitorului, Casap, in fata sa. E nationala cu Ianis Hagi si Petre, care au pierdut toate meciurile la Turneul de Elita. O generatie nu cine stie ce. Valceanu e cu 2 ani mai mare ca Mihalcea si e din generatia care acum joaca la U-19. Nu a mai fost luat, fiindca n-a jucat la Steaua prea mult. Eu ziceam la grupa sa de varsta ca e cel mai bun. Plus ca i-am vazut pe amandoi... Valceanu e peste Mihalcea ca si talent. E peste oricine in Romania la grupa aia de varsta, ii trebuie doar meciuri in picioare.

1591977481056516
Ion Pribeagu  •  05 Iulie 2015, 19:13

poza aproape fara comentarii : doua fete de ***, ala din stanga putin *** ! Devoratori de pufuleti, ce mai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează